• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reczny lepiej niz elektryczny, bo elektryczny jeszcze bardziej pobudzajacy laktacji.
wiec poklejam zdjecie jakiego uzywalam i bede uzywala ale tylko bede musiala kupic nowe, male buteleczki, oslonki
525.jpg406isis.jpg9447.jpg427.jpg

reklama
Kami02, w aptece powinni miec gaziki nasaczone w spirytusie, a jak nie to widzialam je na allegro, a co do laktatora, to wole byc przygotowana na "nawal pokarmu" w kilka dni po porodzie, a jesli uda mi sie karmic piersia, to czasami bede mogla odciagnac pokarm na spacerek np.. a jak sie nie przyda to trudno.. oddam albo odsprzedam komus, a jak kupisz ten zestaw co aduska123, to tam jest pojemnik do mrozenia i ulotka z informacjami ile mleko moze byc zamrozone itd.

aduska123, tez taki laktator kupilam, a dlaczego "nie umywa sie do aventu"? Czytalam rozne opinie i niektorzy wola TT, to chyba juz zalezy od upodoban ale mysle ze te dwie firmy sa na podobnym poziomie (chociaz moze sie myle).

ayla1, na ulotce napisali, zeby czasem nie gotowac, ani nie podgrzewac (inaczej niz w cieplej wodzie), bo traci mleko wartosci.

Pytanie do mam chlopcow: zamierzacie pudrowac swoje maluchy? A jesli tak to jaki puder?

[B]Elzu[/B] wydaje mi się, ze raczej tylko jakaś maść przeciw odparzeniom.....
ale to narazie mi się wydaje. Doświadczenia nie mam. Może któraś z mam Nam pomoże

aduska123, tez taki laktator kupilam, a dlaczego "nie umywa sie do aventu"? Czytalam rozne opinie i niektorzy wola TT, to chyba juz zalezy od upodoban ale mysle ze te dwie firmy sa na podobnym poziomie (chociaz moze sie myle).

Elzu sama nie wiem czemu:P tak wywnioskowałam z innych opinii:) mam nadzieję, że będziemy zadowolone:)

A co do pudrowania to nie mam zamiaru pudrować, a zamiast tego uzywać kremu linomag na pupkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja mojego synka pudrowalam, pozniej kremowalam jak kto chce :) pamietajcie zeby kupke od jajeczkimi dobrze wytrzec :) i tam grubo kremem, wlasnie w tym miejscu jest bardzo delikatna skorka i latwo sie odparza :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry