• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Mamcia świetne zakupy. Dzidzia bedzie miała kolorowo :)

A ja jestem na etapie kupowania materacyków (łózeczka juz prawie mam, tzn zamówione u znajomych) i mam pytanie.
Jakie kupujecie materacyki bo znalazłam, że mogą być kokos-pianka-gryka i kokos-pianka-kosos. Który lepszy?

reklama
rainmanka jakis czas temu w temacie o lozeczkach byla dyskusja na temat materacykow, wiekszosc dziewczyn chyba wybrala kokos-pianka-gryka

Dzięki :) przeglądałam tamten wątek ale przy którejś stronie gdy nic o materacykach nie było straciłam cierpliwość. Teraz znalazłam.

A dziś byłam w 5-10-15 bo takie promocje u nas miały być i faktycznie, nawet 80% ale nic ciekawego nie było.
Kupiłam więc tylko dwie białe czapeczki przecenione z 14,99 na 4,99 z jakaś delikatna aplikacją i bluzę już troszkę wiekszą (na 68) za 9,99.

rainmanka ja tez bylam dzis w 5-10-15, ale wieksze zakupy zrobilam u nich jakieś dwa tygodnie temu bo juz byly spore przeceny, a dziś kupiłam czapeczkę i koszulę w samochodziki, ale to już rozmiar 68.:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry