• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Zuza19 i wymienia sie filtr za kazdym razem?

No to pozostaje mi poczekac do momentu jak bede zwiedziala porodowke, tylko to dopiero we wrzesniu, a ja w goracej wodzie kompana, juz bym chciala wiedziec heh :)

Ja jak czytam to wszystko co kupujecie/kupiliście dla maluchów to się zastanawiam czy ja zdąże to wszystko skompletować przed porodem ;/ tyle tego wszystkiego,że głowa mała...

Ja teraz właśnie takiego tempa nabrałam po tym jak zobaczyłam ile tu Dziewczyny już dzieciom pokupowały i wpadłam w lekki dołek że ja nic nie mam. Na szczęście jest jeszcze trochę czasu i wszystko mozna nadrobić :)

Ja też nic nie mam.. Łóżeczko (spadkowe) i kilka ubranek. Ale jak się pracuje to ciężko mi zapanować nad wszystkim, zwłaszcza że w ciąży bardzo zapominalska się zrobiłam ;)

No właśnie, pokoik małego już stoi, wczoraj zamontowaliśmy drzwi, pozostaje jeszcze kilka rzeczy, i już pokoik będzie stał, a wtedy będziemy mieli miejsce żeby małemu już powolutku coś kupować, zwłaszcza że wózek i łóżeczko mamy już upatrzone.

reklama
ja tez mam takie szczęscie, że o rzeczy dla maluszka do szpitala nie muszę się martwić (nawet o pieluszki) szpital zapewnia wszytsko muszę miec tylko na wyjscie ubranka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry