• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Elzu mi się wydaje, że to zależy od intensywności tego co leci:P jak są bardziej intensywne to te wklady ponoć sprawdzają się lepiej, ale jak już leci mniej to wtedy podpaski wystarczą.

reklama
elzu ja podklady uzywalam tylko w szpitalu przez 5 dob po porodzie, pozniej w domku juz zwykle troszke wieksze podpaski, a na koniec to juz wystarczaly wkladki. Tak naprawde wszystko zalezy od intensynosci krwawnienia jak napisala aduska:tak:

Elzu to zależy jak będzie mocno lecieć.Po pierwszym porodzie używałam wkładów tylko w szpitalu a w domu przeszłam na podpaski bo jakoś dużo nie leciało.I w ogóle szybko przestało lecieć.Wszystko zależy od organizmu.

Ja planuję kupić kilka tych siatkowanych z apteki albo z allegro, tylko niewiem bo są jednorazowe a niektóre do wielokrotnego użytku????

A ile paczek tych wkładów, siosrta miała 3-4 op Wystarczy sądzę, a potem w domu to już tańsze gaciory i podpaski.

Witam kobietki :) chcę się pochwalić, że w zeszłym tygodniu zaszaleliśmy z zakupami dla Krzysia :-) W piątek kurier przywiózł nam łóżeczko drewniane zamówione z allegro natomiast w sobotę wybraliśmy się do sklepu dziecięcego i kupiliśmy: pościel do łóżeczka z wypełnieniem, rożek, łóżeczko turystyczne (które będzie u moich rodziców bo często do nich jeździmy), wanienkę, ręcznik, pieluchy tetrowe i 2 flanelowe. Jestem bardzo zadowolona i takie zakupy sprawiają mi mega przyjemność. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie i nie macie mi za złe, że się chwalę zakupami dziecięcymi.

Tygrysku, a chwal się ile chcesz, tylko jakieś zdjątka by pasowały, chociażby łóżeczka :)
Ja teraz czekam na kuriera, bo też zaszalałam na allegro, bo po ostatnich zakupach w castoramie wiem że nie mogę za bardzo po sklepach łazić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry