• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
A macie może jakieś doświadczenia co do tych podkładów/podpasek z belli, koleżanka polecała Mi je na czas połogu.
podklady bella mama.jpg!!??

*To dobrze, bo ja właśnie kupiłam te podkłady he he

Oleńka;), a ja znów o wkładkach słyszałam że badziewne wrrr ja już nie wiem co kupować ...

*A co z biustonoszami do karmienia !? Kupujecie już !?
Ja chyba na razie nie no bo jak piersi urosną to co, chociaż póki co Mi to nie grozi ;D

Ostatnia edycja:
pytanie do mam, które już zrobiły część zakupów- czyli do większości ;)
co przeważa? allegro bądź inne zakupy internetowe? czy jednak jakieś tradycyjne sklepy. Pomijam tu jakąś okazję przypadkiem :)
Gdzie jest taniej?

Jola jak kupujesz kilka rzeczy na raz na allegro w jednym sklepie to naprawde wychodzi taniej. Ja już drugi raz robiłam zakupy w sklepie 'rodzyneczki' na allegro i jestem zadowolona. jak zamawiałam laktator to wyszedł nawet o 20 zl taniej niż w sklepie a np szczoteczka i grzebyk do włosów firmy canpol też był tanszy o 2 zl. takze jak kupujesz kilka rzeczy to nawet z kosztami wysyłki można zaoszczędzić:)

DZiś włąsnie przyjechał kurier i mamy już przewijak, wanienkę i jeszcze kilka innych drobiazgów. Jestem bardzo zadowolona szczególnie z wanienki:
Profilowana WANNA wanienka Z ODPŁYWEM Prima Baby (1176273286) - Aukcje internetowe Allegro

Jak dla mnie na razie allegro.
Wózek mamy upatrzony na allegro, mebelki do pokoiku też.
Ostatnio zamawiałam termometry i inne takie też na allegro i jestem zadowolona bo dużo gratisów dostałam.

reklama
Ja część rzeczy kupiłam na allegro. Nawet wczoraj przyszły mi rożki w kolorze pasującym do wyprawki :)
Reszte kupię u nas w sklepie bo juz się rozeznałam że ceny są bardziej opłacalne, więc kocyki, pościele itp kupię już na miejscu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry