• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

dziewczyny w pepco są super majteczki po 3,99, az 4 pary zakupilam, są rozne wzorki i modele, mi najwygodniej w takich dopasowanych bokserkach do polowy dupki i takie wlasnie sobie wygrzebalam. Są z bardzo fajnego materialu polecam! :)

reklama
dziewczyny w pepco są super majteczki po 3,99, az 4 pary zakupilam, są rozne wzorki i modele, mi najwygodniej w takich dopasowanych bokserkach do polowy dupki i takie wlasnie sobie wygrzebalam. Są z bardzo fajnego materialu polecam! :)

Dzięki za info :) ja mam do Pepco ze 20 min. na pieszo,akurat jutro się wybieram w tym kierunku to sobie podejde i spojrze.

Właśnie widzę na stornie Pepco że ten sklep też jest w Kluczborku, a to nie całe 20km ode mnie, jak tak polecacie to koniecznie muszę się wybrać =)

IMAGE_279.jpg
majtaski z pepco ;)

IMAGE_280.jpg
spodenki i czapeczka Hanki, tez z pepco :)

IMAGE_281.jpg
buciki z reala za 7 zł :D

a teraz wlasnie oglądam na allegro literki na ścianę i zakochałam sie w nich napewno małej zamówię tylko nie moge sie zdecydowac na wzór bo są tysiąące kombinacji..

h3.jpgh2.jpg

Jeejuu nawet Mi Aniu nie mów o tych literkach, ja je oglądam i oglądam i chyba zwariuje od tych kolorów i wzorów...takie to słodkie ^_^

Mi się podobają też te z Hello Kitty - słodziachne są ;D

no ja akurat skopiowałam sobie tylko Hanie, ale straasznie mi sie podobaja tez te inne wersje kolorystyczne nie wiem jak ja sie na cos zdecyduje :D

rainmanka jeszcze nie nosilam, ale mierzyłam i nie chciałam ich juz zdejmowac :D

reklama
*O właśnie w Textil Market też jest pełno fajnych rzeczy dla dzidziusiów, zresztą dla mam właśnie też, majteczki...staniki itp ;)
A ten sklep Pepco to chyba właśnie taki podobny do Textila nie !?

*Co do tych literek to nie mam tez pojęcia jak ja coś wybiorę ... ;(

*Na allegro są też śliczne kapciuszki: =)
http://allegro.pl/sliczne-welurowe-kapciuszki-bambinos-56-62-68-74-i1187343272.html

*Dziewczyny powiedzcie Mi czy te wszystkie rzeczy za 45zł się opłacają !?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry