• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ania,śliczne te buciki :D

A jak tam u was dziewczynki ogólnie-czy wasze wyprawki już skompletowane???
Kiedy torbę do szpitala macie zamiar mieć już gotową??

Ostatnia edycja:
Ania,A jak tam u was dziewczynki ogólnie-czy wasze wyprawki już skompletowane???
Kiedy torbę do szpitala macie zamiar mieć już gotową??

Hmmm Mi jeszcze brakuję troszkę rzeczy dla mnie, ale na uparciucha już bym była gotowa do spakowania he he
Nooo właśnie kiedy tu się pakować jak ma się termin na OM-29październik/USG-10listopad
... NIE MAM POJĘCIA o_O

I właściwie nie wiem czy ja się zmieszczę w moją torbę :/
Mam taką jak na tym obrazku tutaj:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Times New Roman, Times, serif]
T
[/FONT]
[/FONT]
aka średnio duża :/
Szlafrok to chyba wezmę do osobnej torby bo mam taki wielki polarowy he he ;D
Właściwie mam cały taki komplet jak na tym zdjęciu, to może rzeczy dla dziecka bym spakowała w ten plecak-sama nie wiem, albo rzeczy dla dzidziusia to rzeczy wezmę do jakiejś osobnej mniejszej torby (tylko muszę taką kupić, taką bym chciała żebym później na co dzień mogła jej używać tzn. żeby nie była za duża, no w sumie na rzeczy dla dzidziusia nie potrzebuje dużej torby bo muszę wziąść tylko pampresy, chusteczki i dodatkowo jeszcze wezmę 2 pieluszki tetrowe.
Na razie poszukuję takiej torby na ramie :) W ostateczności ten plecak :/ ale tak z plecakiem to tak głupio chyba he he

A wy jakie macie duże torby !?

Ostatnia edycja:
Kami czy Ty masz miesiąc rozbieżności pomiędzy terminami ?!?
I coś z obrazkami nie tak bo się nie wklejają tylko pojawia się link do gliterów

Ja pakuję w sumie 3 torby... przed porodem, po porodzie i na wyjście.

Ja z ubranek dla dzieciaczka mam juz wszystko, jeszcze pieluszki, kremiki i takie duperele musze kupic.
Dla siebie nie mam jeszcze nic. Zaczne zakupy w październiku:) Mam nadzieje ze zdaze:)
I bede pakowala jedna osobna torbe dla dziecka a druga dla siebie:)

Kami ja też mam termin na 29 listopada,chyba że będę miała cesarkę to wtedy idę pod nóż tydzień przed terminem...

Ja do szpitala muszę tylko zabrać ciuszki na wyjście na maluszka,chusteczki nawilżane do pupy i ewentualnie becik jeśli chcę...
Dla siebie to w sumie tylko kosmetyki,koszulę (bo chcę mieć swoją) i szlafrok,a resztę zapewnia szpital...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry