• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ja wczoraj widzialam w Tesco wlasnie taka kolekcje ubranek z takim jakby termometrem na pleckach, co by dziecko sie nie przegrzalo...i wlasnie chyba to ten komplecik co ma Egrunia jest z tej kolekcji bo tam cos kolorki mi sie kojarza :) Albo moze jest podobny.

reklama
Tak komplecik jest z Tesco z tej serii z termometrem.Choć co do tego pomysłu z termometrem wszytym w ubranko to nie jestem przekonana.Ubranko przyłożone do mojej dłoni pokazuje za wysoką temperaturę,a przecież nie mam gorączki.

Dziewczynki a tak jeszcze co do zakupów, to ta sól fizjologiczna to w jakiej postaci jest (bo kupuję się chyba w aptece ją nie) no i widziałam na internecie takie ampułki, to takie coś ma być !? I w ogóle ile tego kupić !?
Gdzieś wyczytałam że to na receptę tylko-ale to chyba bzdura

reklama
Zgodnie z prawem sól fizjologiczna jest na receptę, ale większość aptek sprzedaje bez. Gdybyście jednak trafiły na problemy z zakupem to można sobie kupić Physiodose - jest bez recepty. To 12 ampułek soli fizjologicznej do przemywania oczu u noska.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry