• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

dziewczyny nie wiem czy była poruszana kwestia kombinezonów... bo zastanawiam się czy kupić kombinezon czy kombinezon śpiworek, czy kombinezon śpiworek zda egzamin np przy dziecku 3 miesięcznym?

Minusem kombinezona-spiworka jest to ze nie da sie uzywac do fotelika samochodowego, no chyba ze jest to specjalny spiworek z otworami na pasy.
My mamy tradycyjny kombinezon w rozmiarze 62 plus chcemy kupic maxi cosi spiworek, ktory bedzie pasowal do fotelika rowniez.

reklama
Ja kupiłam kombinezon-śpiworek cocodrillo, rozmiar 62 właśnie taki z otworami na pasy do fotelika... =)

A Mi biust to chyba wcale nie urusł tylko taki nabrzmialszy się zrobił he he to już w ogóle nie wiem jaki stanik kupować :/

Yyy a wszystkie staniki do karmienia są takie 'drogie' !?

Ostatnia edycja:
ja tam nie zamierzam wydać na stanik więcej niż 40 zł :) a zamierzam kupować pod koniec października, bo jeszcze się łudzę że urosną :) zauważyłam że nie ma staników do karmienia w rozmiarze A ;)

ja tam nie zamierzam wydać na stanik więcej niż 40 zł :) a zamierzam kupować pod koniec października, bo jeszcze się łudzę że urosną :) zauważyłam że nie ma staników do karmienia w rozmiarze A ;)

Dokładnie ja też bym nie chciała wydawać więcej ale oglądałam same takie drogie, a te co tutaj dziewczyny pokazywały to też są powyżej 100zł, he he na razie też nie kupuję bo JAKBY CZASAMI O_O urosły he he, bo jak na razie to chyba wszystkie do karmienia będą Mi za DUŻE :/ ;> ;D

reklama
takich niedużych jest sporo, jeśli nie masz mniej niz 75 pod biustem bo bez problemu znajdziesz tańszy - te polskie w większości małomiseczkowe są, nawet jak na polską numerację..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry