• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
A ja znalazłam kiedyś na internecie ogłoszenie na jakiejś stronie, nawet nie wiem jakiej, takiej przypadkowej i było ogłoszenie: 'oddam ciuszki dla dziewczynki 0-1' i był podany e-mail no i napisałam czy jeszcze aktualne, Pani Mi odpisała tak i żebym podała adres, podałam, ponad 3tygodnie ciszy to pomyślałam że zapomniała...a tu dziś proszę niespodzianka: przychodzi kurier z wielkim kartonem =)
Przyszło peeełno ciuszków-ponad 30 sztuk, ślicznie, zadbane nie które to chyba nawet nowe takich firm w większości popularnych H&M, Disney, coolclub itp ...
I koszt przesyłki też tam ta Pani pokrywała =)
To bardzo miłe że są ludzie o tak dobrym sercu ;)
Jestem mile zaskoczona he he niestety nie mam zdjęć ;(

Holly śliczne zakupy =)

*Dziewczyny a oprócz tych podkładów belli to jakie jeszcze podpaski bierzecie do szpitala (jeżeli w ogóle bierzecie te belli-tak Mi się jakoś napisało, bo wydaję Mi się że je każdy bierze he he)!?
Zobacz załącznik 278538
[sorki za drugiego posta, ale w edycji nie mogłabym dodać zdjęcia]

Holly fajniutkie te rzeczy :-), a te butki najlepsze. Zapomniałam Ci ostatnio napisać, że jak szukałaś sukienki we Wrocku, to mogłaś się odezwać na forum to bym Ci poleciła HappyMum w Arkadach. Mają śliczne sukienki, które można nosic również po ciąży, jak nie będzie brzuszka. Ja właśnie na wesela znajomych tam kupiłam i byłam bardzo zadowolona :-).

Kami nam położna na szkole rodzenia poleciła wziąć również normalne największe podpachy bo te niestety trochę odparzają i dużo pacjentek skarży się na szczypanie. A wiadomo po porodzie to wszystko boli a dodatkowych odparzeń nam nie trzeba :-). Wcale tak nie musi być ale ja na wszelki wypadek wezmę normalne podpaski.

moz-screenshot.png
1_8e08ef69545a.jpg
Dziewczyny, a wiecie coś o tym? Koleżanka polecała mi taką poduszkę -oponkę na czas po porodzie, kiedy wszystko jest obolałe i nie wiadomo jak tu usiąść. Jej bardzo pomogła, no i potem korzystała z niej przy karmieniu. Wypełniona takim granulacikiem dopasowującym się do kształtu ciała.

reklama
Tak, tak. Takie kółeczko też kupię ale to dopiero po porodzie. Nawet na liście rzeczy do szpitala położna nam ją ujęła :-). Ale poradziła kupic wtedy kiedy bedziemy czuły , że jest nam potrzebna. Poprostu mamy ocenić po porodzie, a jak bedzie potrzebne to sklepik jest na dole w szpitalu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry