Kami02
Listopadowa Mamusia =)
baska super te kombinezoniki, oglądałam je, ale mojemu Tomkowi się kolor nie podobał :/ Bo jasny itp :/
wr
edytka84 Mi też Pani w aptece powiedziała że nie ma takiego spirytusu i że to trzeba kupić w spożywczym jak już, ale ja w ostateczności też kupiłam te gaziki nasączane 70% spirytusem<nie trzeba nawet na allegro zamawiać, bo większość aptek ma je na stanie i to z tej samej firmy co na allegro.
Idź do apteki i poproś o gaziki jałowe nasączane 70% alkoholem izopropylenowym (bo to nie jest spirytus) albo powiedź po prostu że chodzi Ci o takie gaziki do pępuszka dla niemowlęcia to aptekarka będzie wiedziała o co chodzi.
Ja mam dokładnie takie:
To wychodzi chyba 30-50gr za sztukę ;-)
Ja mam ich 20 sztuk he he myślę że wystarczy, jak braknie to się dokupi, a jak zostanie to się nie zmarnuję bo można je też do innych celów używać =)
*A tak wracając do tego tematu podpasek jeszcze to jakich firm dokładnie bierzecie/polecacie !?
Głupie pytanie, ale ja zaaawszee od kiedy miesiączkuję używam tylko tamponów i tych wkładek cieńkich, a na tych się kompletnie nie znam...czy wybrać always, bella czy naturella !?
Ooo właśnie jedyne co znam to firmy je produkujące he he wydaję Mi się że naturella to odpada chyba nie, bo są nasączane tymi środkami zapachowymi to po porodzie raczej nie bardzo... ?
wredytka84 Mi też Pani w aptece powiedziała że nie ma takiego spirytusu i że to trzeba kupić w spożywczym jak już, ale ja w ostateczności też kupiłam te gaziki nasączane 70% spirytusem<nie trzeba nawet na allegro zamawiać, bo większość aptek ma je na stanie i to z tej samej firmy co na allegro.
Idź do apteki i poproś o gaziki jałowe nasączane 70% alkoholem izopropylenowym (bo to nie jest spirytus) albo powiedź po prostu że chodzi Ci o takie gaziki do pępuszka dla niemowlęcia to aptekarka będzie wiedziała o co chodzi.
Ja mam dokładnie takie:
To wychodzi chyba 30-50gr za sztukę ;-)Ja mam ich 20 sztuk he he myślę że wystarczy, jak braknie to się dokupi, a jak zostanie to się nie zmarnuję bo można je też do innych celów używać =)
*A tak wracając do tego tematu podpasek jeszcze to jakich firm dokładnie bierzecie/polecacie !?
Głupie pytanie, ale ja zaaawszee od kiedy miesiączkuję używam tylko tamponów i tych wkładek cieńkich, a na tych się kompletnie nie znam...czy wybrać always, bella czy naturella !?
Ooo właśnie jedyne co znam to firmy je produkujące he he wydaję Mi się że naturella to odpada chyba nie, bo są nasączane tymi środkami zapachowymi to po porodzie raczej nie bardzo... ?
Ostatnia edycja: