• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Mi taka poducha/kółeczko to teraz do siedzenia by się przydała :) bo wszędzie mi niewygodnie oprócz fotela teściowej ale jej nie powiem żeby mi wypożyczyła do końca ciąży :D

Basia fajniutki ten kombinezon :)

echooo - dokładnie taki jak znalazłaś :) Cieszę się, ze go znalazłam dziś w sklepie za normalną cenę 99 zł :) Mąż też jest zadowolony mówi, że jest rewelacyjny.

dziewczyny ja jeszcze w kwestii spirytusu 70 %, bo byłam dziś w aptece i pani powiedziała że nie ma takiego :) nie chciałam się kłócić bo się nie znam, to jaki Wy spirytus kupiłyście?

reklama
Holly fajniutkie te rzeczy :-), a te butki najlepsze. Zapomniałam Ci ostatnio napisać, że jak szukałaś sukienki we Wrocku, to mogłaś się odezwać na forum to bym Ci poleciła HappyMum w Arkadach. Mają śliczne sukienki, które można nosic również po ciąży, jak nie będzie brzuszka. Ja właśnie na wesela znajomych tam kupiłam i byłam bardzo zadowolona :-).

Kochana, ja się właśnie w Happy Mum zaopatrzyłam w sukienkę - fioletową z kokardą - ale zaszalałam z rozmiarem i wzięłam S i niby jest dobra - na teraz, a 9 października może być już zbyt opięta więc albo kupię drugą a tę sprzedam albo zaszaleję i kupię taką samą tylko w kolorze rubin - też bardzo ładna...

Ale dzięki za pamięć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry