• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

a ja dziś wylicytowałam taki oto kombinezon śpiworek dla małego 1206237884_1.jpg1206237884.jpg za 81 zł z przesyłką :)

reklama
eve19, bylam w debenhamsie, wiesz tam maja z roznych firm.. i nie wiem z jakiej w koncu mi dala bo juz oderwalam metke, wprawdzie wygodne ale niezbyt ladne :) wazne ze sie dobrze czuje.. no to kupilam dwa za 22f jeden bialy drugi czarny - ciążowe, a po te do karmienia pewnie tez tam sie wybiore albo do M&S, bo czytalam, ze tam tez dobieraja i mierza i duzo kobietek zadowolonych.
Widzialam tez staniki do karmienia w mothercare, bhs, m&s, mamas and papas, a nawet w george'u w asdzie, tylko one przewaznie nie wisza lanie na wieszaczkach na wierzchu tylko w takich plastikowych paczuszkach albo cos.. trzeba sie dobrze rozejrzec :)

Wlasnie czekam na kolezanke za 10funtow ma dla mnie worek chlopiecych ubran po swoim chlopczyku, wprawdzie na wiekszego chlopca kolo 8 miesiecy ale co tam :) bedzie na zapas :P

Elzu dzięki za info ;) w mothercar są stanki ciążowe ale ceny kolosalne jak patrzyłam zastanawiam się nad zwykłymi materiałówkami tzn.tymi biustonoszo koszulkami z przodu rozpinanymi są tanie bo po 5funtów za sztuke i wygodne nie uciskają ani nie są przylegające można je rozciągać i tak wracają do odpowiedniego wyglądu i po praniu też są super więc chyba jednak je kupie z 2sztuki mi starczą na moją miseczke C!!Niedawno kupiłam sobie staniki 2 i już są za małe a kupiłam 85B i musze już kupić C bo się nie mieszcze to straszne mam piersi większe od nie jednej otyłej angielki;(

A tu jeszcze ta zabawka z bijącym sercem o której rozmawiałyśmy w wątku listopadowym:

Dziś przyszła też dalsza część zakupów - nazwijmy to - elektroniczno higienicznych:
laktator Medela Swing - wygląda kosmicznie ;-)
waga dla Maluszka - o ta Elektroniczna waga Petit Terraillon | Pielęgnacja i zdrowie | Pomiar wagi | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee
gruszka do noska - Elektroniczna gruszka do nosa Nasal Care system 10 Petit Terraillon | Pielęgnacja i zdrowie | Pielęgnacja - noska | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee
termometr - Dotykowy termometr do skroni i ucha Multithermo Light Petit Terraillon | Pielęgnacja i zdrowie | Pomiar temperatury | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee
bramka - żeby psiury nie zapragnęły się od razu za bardzo zaprzyjaźniać ;-) Bramka Pet dla zwierząt 75-83 cm | Bezpieczny maluszek | Bramki bezpieczeństwa | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee
video niania Limitowana Edycja LETNIA 2010: Luvion Platinum Digital Video Baby Monitor (w zestawie 2 kamery) + Itzbeen gratis ! | Bezpieczny maluszek | Video Nianie | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee
monitor oddechu - Snuza Halo - przenośny monitor oddechu dla noworodków i niemowląt - model 2010 (2 lata gwarancji) | Bezpieczny maluszek | Monitory oddechu | HaloBaby - Artykuły dla niemowląt, Avent, Medela, Tommee Tippee

Dziś też najprawdopodobniej zamówiłam w końcu wózek (najprawdopodobniej bo zrobiłam to mailowo a nie bezpośrednio w sklepie, bo jakoś wolałam być pewna udzielonego rabatu) - czekam na potwierdzenie...

Czyli jeszcze zapłacić za wóz i mebelki i będzie 90% wydatków na teraz z głowy...

No :-)

Obejrzałam większość z tych rzeczy na allegro i widzę, że rynek wtórny kwitnie więc np. jeśli chodzi o wagę liczę na zwrot kosztów. Kupiliśmy wszystko naraz bo sklep dał dość spory rabat (ponad 12% w sumie).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry