reklama
mama2010
Fanka BB :)
Poki co w ten weekend czekam nas przeprowadzka do nowego mieszkanka i juz nie moge sie doczekac jak kupie lozeczko i jakas komode i bede mogla wszystko ladnie w pokoiku poukladac.
Jezeli chodzi o lans w supermarketach to moze to z braku laku, nie wiem ale niektore dziewczyny nie maja pomyslow co ze soba zrobic w wolnym czasie. Wiosna i latem uwazam ze to totalna glupota.
Jezeli chodzi o lans w supermarketach to moze to z braku laku, nie wiem ale niektore dziewczyny nie maja pomyslow co ze soba zrobic w wolnym czasie. Wiosna i latem uwazam ze to totalna glupota.
Ja też będe musiała porozglądać się za jakimiś cieplejszymi ubrankami dla dziecka... Przecież zima będzie w pełni jak nasze dzieci będą już z nami...
no ja własnie sobie ostatnio pomyślałam, że my przecież będziemy potzebować sweterków i kombinezonków... mam nadzieje, że zima nie będzie tak starszna jak w tym roku:-)
Mysza84
No właśnie myślałam też ostatnio o takim kombinezonie ciepłym...i się zastanawiałam jaki rozmiar. Bo to pewnie najlepiej kupić taki żeby na całą zimę wystarczył.
Ale poczekam już z takim zakupem do października jak już orientacyjnie będę wiedzieć jaki Szymon może mieć rozmiar po urodzeniu.
Ale poczekam już z takim zakupem do października jak już orientacyjnie będę wiedzieć jaki Szymon może mieć rozmiar po urodzeniu.
Zastanawiamy się właśnie nad łóżeczkiem dla młodego. Z racji wymiarów pokoju, najwygodniejsze byłoby dla nas 120x60, ale nie bardzo jesteśmy pewni na jak długo wystarczy taki wymiar łóżeczka. I czy 140x70 rzeczywiście jakoś znacząco wydłuży okres korzystania z mebla?
Meryan
co do zimy....pamiętajmy,że w zimie...jest sezon grzewczy i abasolutnie nie wolno maluszka przegrzewać..w domku wystarczy w zupełności bodziak+ pajacyk( ew.śpiochy)+ skarpetki...na dworek bodziak z długim rękawem+ cieplejszy ( polarkowy,albo welurkowy pajacyk)i na to kombinezon....
ale jest to moje zdanie, ofkors;-)
z kombinezonem tez poczekam do jesieni...ale zastanawiam się też nad ciepłym spiworkiem
anbar...my mieliśmy łóżeczko 60x120...Miki spał w nim doputy, dopóki nie skończył 2latek i 7 miesięcy....wtedy już zaczął spać w swoim pokoiku na takim łóżku"dorosłym" z materacem,
jeżeli dziecko ma spać trochę dłużej w łóżeczku szczebelkowym...to myślę,że warto kupic większe...,żeby najzwyczajniej było mu wygodniej
ale jest to moje zdanie, ofkors;-)
z kombinezonem tez poczekam do jesieni...ale zastanawiam się też nad ciepłym spiworkiem
anbar...my mieliśmy łóżeczko 60x120...Miki spał w nim doputy, dopóki nie skończył 2latek i 7 miesięcy....wtedy już zaczął spać w swoim pokoiku na takim łóżku"dorosłym" z materacem,
jeżeli dziecko ma spać trochę dłużej w łóżeczku szczebelkowym...to myślę,że warto kupic większe...,żeby najzwyczajniej było mu wygodniej
paulinka109
DZIEWCZYNY!!!! Patrzcie jakie słodkie 

Zamawiam na 10000%
)) Piekna pamiątka dla dziecka i praktyczna
))) Normalnie się zakochałam 
KOCYK z imieniem data metryczka Prezent na Chrzest (1050979485) - Aukcje internetowe Allegro
KOCYK z imieniem data metryczka Prezent na Chrzest (1050979485) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
paulinka109
Patrzcie co jeszcze znalazłam
Teksty są dobre 
Body z imieniem! Rozne kolory DEJNA dlugi.r. /62 (1053235520) - Aukcje internetowe Allegro
Body z imieniem! Rozne kolory DEJNA dlugi.r. /62 (1053235520) - Aukcje internetowe Allegro