reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

paulettta swietne , ja juz dzisiaj planowalam jak poprzestawiac meble, zeby zmiescic to drzewko :)))))

reklama
Madziaka- przed chwilą pokazywali to szaleństwo, myślę że babeczki z brzuszkami nie mają tam czego szukać:no:, Izka w najlepszym wypadku może męża wysłała...

pauletta na tej stronie :tak: po wybraniu koloru/paternu, wybierasz rozmiar i po prawej w rogu jest opcja dodaj do koszyka :-) i kupujesz :-)

haha martolinka albo dochodzi do siebie po bojach o okazje :D dzisiaj słyszałam o tym w PINie i pozazdrościłam tych obniżek. sama ze dwa razy udałam się na noc zakupów i był taki hardcore - nie do wiary, w czasach, kiedy rzeczy zalegają na półkach miesiącami. W benettonie była kolejka do kasy aż przed sklep i to tylko dla tych wytrwałych, którzy przedtem odstali swoje do przymierzalni. Niektóre desperatki mierzyły spodnie na środku sklepu :-D

Dziewczyny-dupa, nic nie kupila, ale koszmar, MamiDo ma racje ta dzungla to nie jest miejsce dla ciezarnej!!! KOSZMAR. Pojechalam do pierwszego sklepu i po 15 minutach szukania/walki na smierc i zycie o kawalek parkingu pojechalam do innego sklepu. Udalo mi sie wejsc do srodka a tam kolejki na cala dlugosc sklepu!!! :szok::szok::szok: po prostu dzicz, komuna i nie wiem co jeszcze. Stwierdzilam ze nic nie kupie ale zobacze co tam takiego daja ze takie kolejki, a tam jedna wielka sciema-ciuszki ktore ogladalam tydzien temu dalej wisza w tej samej cenie, a Ci durni ludzie to sobie rozszarpuja mniedzy soba. Ucieklam poszlam do trzeciego sklepu, udalo mi sie zaparkowac, weszlam do sklepu a tam komplety ktore upatrzylam juz wczesniej-body z dlugim rekawem, spodenki i kurteczka polarkowa jak byly za 14 dolarow tak dalej w tej samej cenie, tylko dodali wielki napis PRZECENA, TYLKO DZIS I JUTRO!!! Jestem mocno zniesmaczona tym oszustwem i tymi dzikim ludzmi ktorzy to wszystko lykaja. Zaraz jeszcze pojedziemy do babies'r'us i toys'r'us moze beda jakies dobre deale na sprzet np. hustaweczki lub wozki ale juz wiem ze cudow nie ma :baffled:

reklama
O kurcze, Iza!!! A ja myślałam, że obładowana i szczęśliwa wrócisz! No tak, czyli wszędzie podobne zasady, niezależnie czy to polska wyprzedaż, czy amerykański czarny piątek.... ceny bez zmian, tylko wielki napis "przecena"... ściema... a szkoda...

Do góry