Farbka
5 lat starań o CUD...
A na Kubusia czeka taki: BRIGHT STARTS- LEŻACZEK ŚLIMACZEK - KURIER (1366635431) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nasz jest od narodzin do 2r..z chyba albo do 3. kolezanka miala taki pozyczony USPOKAJAJĄCY LEŻACZEK+ZABAWKI M7344 FISHER-PRICE (1370762663) - Aukcje internetowe Allegro ale mimo ze jej maly skonzcyl 2mies oddala go kolezanca bo wypadal z niego, byl taki w pionie jakby.. wazne jest ze pupcia byla gleboko i niemowle bardziej plasko.. u mnie wiele osob przetestowalo ten co my chcemy i jestesmy zdecydowanie dokladnie na ten model, (bo sa wersje tansze) bo ten model ma ruchomy paląk - odsuwany i bez problemu mozna malenstwo wlozyc i wyciagnac!!super te lezaczki tylko klaudoos twoj chyba moze byc od narodzin (calkowiecie sie rozkłada) a twoj farbka tez od narodzin i tez całkowicie sie rozkłada?? tez sie za bardzo na tych lezaczkach nie znam jeszcze....
Się rozbrykała:-)Mój jest od narodzin do chyba 9kg, nie rozkłada się całkowicie, ma tylko wyciągane wkładki dla noworodka. Kupiłam go z tego względu, że sam się buja, posiada odgłos bicia serca matki i takie tam.... Potem zamierzam go sprzedać i kupić dokładnie taki jaki dostanie Szymonek klaudoos od dziadków, bo wydaje się praktyczniejszy i na dłużej starczy. A ten mój to bardziej taki do pół roku jest....super te lezaczki tylko klaudoos twoj chyba moze byc od narodzin (calkowiecie sie rozkłada) a twoj farbka tez od narodzin i tez całkowicie sie rozkłada?? tez sie za bardzo na tych lezaczkach nie znam jeszcze....
A co kupiłyście do łóżeczka z zabawek, karuzeli, pozytywek itp..
Mnie bardzo podoba sie ta karuzela :
TINY LOVE KARUZELA WYSPA MARZEŃ Pilot (1352511722) - Aukcje internetowe Allegro
K
A dobrze, że kusi...A co kupiłyście do łóżeczka z zabawek, karuzeli, pozytywek itp..
Mnie bardzo podoba sie ta karuzela :
TINY LOVE KARUZELA WYSPA MARZEŃ Pilot (1352511722) - Aukcje internetowe Allegro