Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-) ... ja póki co nie mam takiej możliwości bo po pierwsze remont na całego w domu a planowane zakończenie dopiero za ok 10 dni :-( nie wiem jak to zniosę bo sajgon jest okrutny, a p[o drugie jeszcze go nie zakupiłam 
... ale mogę się pochwalić że kolejnym zakupem dla naszej córeczki jest wózek głęboko-spacerowy i fotelik (Maxi Cosi Mura 4 - tango red)
zamówiliśmy i w piątek już go dostaliśmy do domku ;-) jest cudny i w ogóle jestem zachwycona :-) na razie wywieźliśmy do mojej mamy co y nie stał w tej kurzawie, ale zdążyliśmy zrobić nim rundę honorową po całym domu u mamy 
A czemy Wy chcecie przeganiać z łóżeczka koty ? Ja nie mam zamiaru jak tok nie będzie sikał (co mu się nigdy nie zgdarzyło), ani dziecka podgryzał(to też) to niech śpi z dzieciaczkiem?
Pytam, bo może czegoś nie wiem więc uświadomcie mnie.
Dziewczyny macie juz upatrzone foteliki samochodowe??-bo ja mam na oku maxi-cosi city ale nie wiem.jakie są wasze typy??
Ja też dla miśka kupuję,nie bylam już jakiś czas.Znaczy byłam 2 tyg temu z mężem,ale nie buszowałam....kupiliśmy śliczną niebieską włochatą podusię do przedszkola i wyszliśmy bo czas mialam ograniczony