reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
:-)zazdroszczę tym mamusiom co patrzą już na te śliczne malutkie łóżeczka :zawstydzona/y:;-) ... ja póki co nie mam takiej możliwości bo po pierwsze remont na całego w domu a planowane zakończenie dopiero za ok 10 dni :-( nie wiem jak to zniosę bo sajgon jest okrutny, a p[o drugie jeszcze go nie zakupiłam :-D:-D ... ale mogę się pochwalić że kolejnym zakupem dla naszej córeczki jest wózek głęboko-spacerowy i fotelik (Maxi Cosi Mura 4 - tango red) :tak: zamówiliśmy i w piątek już go dostaliśmy do domku ;-) jest cudny i w ogóle jestem zachwycona :-) na razie wywieźliśmy do mojej mamy co y nie stał w tej kurzawie, ale zdążyliśmy zrobić nim rundę honorową po całym domu u mamy :-D

A czemy Wy chcecie przeganiać z łóżeczka koty ? Ja nie mam zamiaru jak tok nie będzie sikał (co mu się nigdy nie zgdarzyło), ani dziecka podgryzał(to też) to niech śpi z dzieciaczkiem?

Pytam, bo może czegoś nie wiem więc uświadomcie mnie.

Kochana, moja kotka perska, księżniczka lubi spać na poduszkach i nie chcę, żeby po wyjściu z kuwety wchodziła na podusię.
No a kocur norweski to waży już 9 kg i jak tak sobie czasami po mnie przejdzie to odczuwam jego wagę a co dopiero maleństwo.
Koty śpią z nami w łóżku i jestem przekonana, że do łóżeczka też będą wchodziły, taka ich natura... No to je będę przeganiała...
A jeszcze mają taką wadę, że jak coś pod kołderką się poruszy to próbują to łapać i wbijają pazurki...

Ewcia-to niezle kocisko:)mój dachowiec był wielgachny ważył 6 kg,a kotka perska to była chudzina.
I obydwa spaly z moją mamą jedno na glowie,drugie w nogach:)

fajne te rzeczy w lidlu....ten komplet bielizny dla chlopca by mi się przydał,bo za samą taką koszulkę placilam 7,50 a tam z majtkami za 9zł.muszę luknąć do pepco bo mam u siebie pepco akurat.też można coś fajnego uchodzić:)

WRZUCAM GAZETKĘ PEPCO....OJ NA OSTATNIEJ STR,TE SUKIENUSIE Z FALBANAMI BOMBA:)JAK BYM JUŻ WIEDZIALA CO BĘDZIE.....TO BYM SIĘ NIE OPARLA POKUSIE:)
http://www.pepco.pl/a/gazetka

Dziewczyny macie juz upatrzone foteliki samochodowe??-bo ja mam na oku maxi-cosi city ale nie wiem.jakie są wasze typy??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny macie juz upatrzone foteliki samochodowe??-bo ja mam na oku maxi-cosi city ale nie wiem.jakie są wasze typy??

... ja mam już zakupiony fotelik maxi cosi cabrio fix, prezentuje się rewelacyjnie, no a poza tym foteliki maxi cosi jako jedyne na rynku mają 5 gwiazdek w testach bezpieczeństwa, a to chyba jest najważniejsze ;)

reklama
Nie ma za co:)Polecam się na przyszlość:):-DJa też dla miśka kupuję,nie bylam już jakiś czas.Znaczy byłam 2 tyg temu z mężem,ale nie buszowałam....kupiliśmy śliczną niebieską włochatą podusię do przedszkola i wyszliśmy bo czas mialam ograniczony:(a tak to bym tam zginęła pewnie.:-)

batonik-No właśnie-a bezpieczeństwo to podstawa:)Tym bardziej ze dużo jeździmy.
A kupiłaś z baza???

Do góry