reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dziewczyny! chciałam Was uczulic na jednego sprzedawce z allegro-robinhoodpl(działa prawdopodobnie tez pod innym nickiem ekropka-wystawiają te same towary po róznych cenach) Wiem ,ze czesto sie zdarza ze kupujemy zabawki na tych samych aukcjach wiec moze komus ta wiadomosc sie przyda(niestety w pospiechu wystawiłam mu pozytywa zamiast dokładnie sprawdzic czy wszystko gra) Zamowiony towar otrzymałam po przedpłacie na konto ale:
1Naprawde długo musiałam na niego czekac i zaczełam sie juz mocno niepokoic
2.Brakuje karty gwarancyjnej(obiecanej na stronie sprzedawcy i paragonu-o które poprosiłam w mailu(maila zwrotnego tez nie dostałam)
3.Nie odbierają telefonów
4.Po zakończonej aukcji mieli przesłać maila z jakimis dodatkowymi informacjami ale tez go nie dostałam
5.Nie wystawili komentarza(mojej kumpeli tez nie wystawili).
Na szczescie przysłali mi zabawke ale nastepnym razem na pewno nie kupie u tego sprzedawcy...szkoda nerwów.

reklama
Agata, bardzo fajna zabawka :tak:

Madzix, ja właśnie kupiłam stojak Chicco od e-kropki. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń co do transakcji, ba, nawet byłam w szoku, że w dostałam zabawkę na drugi dzień po wpłaconych pieniążkach pomimo długiego majowego weekendu. Ale komentarza faktycznie jeszcze nie wystawił mi :confused:

Agata24 bardzo fajna ta pozytywka! Widziałam taka(albo bardzo podobna) w sklepie za prawie 60zł! bardzo mi sie spodobała ale ze względu na cene odpuściłam...chyba musze czesciej na allegro zagladac

Nie, ale paragonu nie chciałam, a gwarancji nie przysyłają oddzielnej, ten sprzedawca ma gwarancję zbiorczą i realizuje naprawę po przesłaniu numeru paczki, dlatego ten numer musiałam zachować - to jest częsta praktyka na Allegro. Co prawda jeszcze nic nie reklamowałam z Allegro, ale ten sposób realizacji napraw gwarancyjnych mają opisany na stronie "O mnie". Nie wiem, czy mówimy o tym samym sprzedawcy, ten od stojaczka nazywa się ekropka-com :confused:

ja Ali na allegro kupilam statnio nosidełko(takie na szelkach),od 3 m-ca można malucha w takim nosić i jest b.wygodne jak chcesz gdzieś szybko wyskoczyć;).no i leżaczek-bujaczek też zakupilam,bo Ala lubi siedzieć w foteliku samochodowym,ale jest w nim taka zwinięta w kłębek i mam wrażenie ,że jest jej niewygodnie,a leżaczek ma 3 opcje ustawienia;).faktycznie na allegro można dużo ciekawych rzeczy kupić taniej;)

reklama
ja tez kupiam lozeczko hauck od e-kropki. w czwartek wplacilam im pieniadze a wczoraj (sroda) pzyszlo lozeczko. nie najszybciej a zalezalo mi na czasie:dry:

I wszystko jest ok. Poza tym ze nie mam poaragonu, na maila nie odpisywali, a z ta gwarancja to jak jest Kasia?

Dziewczyny, suerowe zabaweczki dla dziciaczkow :tak: Kasia, ciuszki REWELACJA!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry