reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Nie wiem jak się rozklada to krzesełko, ale u mojej koleżanki rozkłada się tak bardzo jak leżaczek. Ona spokojnie karmiła małego od 5 miesiąca życia i nie siedział tylko opierał się w pozycji półleżącej.

A! Zapomniałam Wam napisać jak się sprawuje poduszeczka na podróże samochodem, bo pytałyście. Otóż sprawuje się super, zakładam Oliwce jak widzę, że zasypia, bo jednak jest pluszowa i nie chcę niepotrzebnie grzać Oliwki. Trochę się martwiłam, jak ją zobaczyłam, że będzie jej gorąco, ale śpi w niej dłużej niż bez poduszki,więc chyba nie jest jej niedobrze (ale nie mam upału w samochodzie, bo mam klimę nastawioną zazwyczaj na 21 stopni). Głowę trzyma elegancko, nie lata Oliwce na boki jak to bywało bez poduszki. Któraś z Was pytała o wielkość poduchy - jest malutka, starczy gdzieś na oko do 2-3 roku życia.

Ja kupiłam Filipkowi na prezent z okazji 4 miesięcy krzesełko...Wybrałam to zielone
Jest o wiele ładniejsze niż na zdjęciu, ma żywsze kolory...:tak::tak:i oparcie rozłożone na najniższą pozycje jest praktycznie tak samo ułożone jak w foteliku to samochodu, a nawet bardziej leżąco...Filip jest zachwycony, bo może super sie rozglądać...:tak::tak:

Zapomniałam dodać,że odkryłam różnicę miedzy modelem BAMBI a PePe....bambi ma wkładkę taką z materiału, bardzo miłego, zbliżonego do struktury froty, tak,żeby dziecko nie przyklejało do ceratowego obicia...:tak::tak: Jest trochę droższe, ale warto...nie wiem czy na allegro wszystkie tak maja, ja kupiłam w sklepie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry