reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

a ja mam jeden z ktorego mozna zrobic spiworek (wstawialam kiedys linka na allegro) i on jest grubszy, mam jeden kocyk polarowy cienki i dzis na szkole rodzenia dostalam drugi polarowy od nivea baby :) poza tym mam kolderke (pewnie w tym roku nie skorzystam) no i od biedy mzna rozek rozlozyc i tez jest grubszy kocyk:cool2:

mysle ze spoko, a jak nie to sie cos dokupi:tak:

reklama
ja nie mam jeszcze ani rożka, ale myśle,ze dwa kupię....ten z termofrotki jest fajniusi..:-D.właśnie w Częstochowie jest sklep, gdzie można na żywo zobaczyć...miałam się tam wybrać, ale byłam przed samymi świętami i taki ruch był,że mi się odechciało:tak:.....ale jak w przyszłym tygodniu się wybiorę to tam zajrze...a pościel kupiłam własnie taką frotkową, ale nie z tej firmy...milutka jest niesamowicie,ale też nie tania

a co do kocyków to nie mam żadnego, jedynie duży, ale jego do maleństwa używać to raczej nie bede, wiec coś muszę jeszcze dokupić....:tak:

mysia23 ja tez nieszezy nie mam ani rozka ani poscieli ani materaca ani...kilku lub kilkunastu innych rzeczy...ale moj maz wczoraj w nocy (patrz watek nasi kochani Tatusiowie) zadecydowal ze dokonca tego tygodbia wszystko kupujemy!!!

:szok: OSZALAŁAM :szok: dziś dostałam zamówione dwa ubranka z firmy EWA i są extra serio jeśli chodzi o jakość i kolory. Ja zamówiłam wszystko z bawełny więć o frocie i welurku nic nie powiem. No i co zrobiłam??? Zamówiłam kolejnych 6 kompletów r:62 i wyszło 106,00zł :eek: to jest chyba choroba.A co do rożków to fakt zamówię jeden i kocyk kupię bo też nic nie mam.pościele zamówiłam dwie jedna forte a druga cieńcza w żyrafy # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (152950158) - Allegro mam nadzieję że są ładne i jakościowe :happy: . no to zaszalałam i teraz czekam:cool2: . czy jeszcze coś potrzebuje??a co do wyrka to poszukam tego z Drawex i porównam.

Ja mam dwa polarowe kocyki i jeden gruby- na ewentualne mrozy:-) , do wózka. Dzisiaj byłam w h&m i widziałam jeszcze fajny pled-taki z jednej strony welurkowy a z drugiej bawełniany, przeceniony 50% z 49,90. Bardzo ładny, w kolorze białym z małym wzorkiem w rogu. I chyba tez go kupię. Kocyki sie przydadzą.:-) A rożek mam jeden-kupiłam na Allegro. Pościel kupowałam w Ikei-jest taka subtelna i delikatna. te wszystkie ze zwierzątkami jakieś takie zbyt krzykliwe mi sie wydają...

karola-04, mam taka sama posciel i nawet kupilam od tego sprzedawcy:tak: i jeszcze przybornik w tym samym kolorze dokupilam:-p

a ja wiecej spiochow nie kupuje, bo mam nadzieje ze wystarczy te kilka sztuk co mam, a potem to tylko na noc pajac bawelniany a w dzien "dorosle" ciuchy. jakos sobie nie wyobrazam bobasa w rozmiarze 68 i w spiochach. jak przerosnieta lalka:baffled:

te co kupilam sa w rozm 50 (cubus czyli 56 conajmniej), 56, 62 i 0-3 miesiace.

Ja mam tak dużo ciuszków w rozmiarze 56, że całe szczęście, że córunia nie jest zbyt duża, bo by w ogóle ich nie mogła nosic. Większych mam niewiele, będę najwyżej kupowac na bieżąco.

no ja kupiłam przeleałam kasę i czekam na towar to napiszę co i jak. Chociaż w opisie auckji koszty są niby 9,00zł a po aukcji koszty śa wyższe 15zł ( za kilka rzeczy)lub 10zł( za 1 rzecz). Napisałam maila zobaczymy co odpisza.:eek:

reklama
ja jestem zadowolona. wiadomo ze jakosciowo odbiega od poscieli glucka itp. ale cenowo jest bardzo atrakcyjna. ja nie mam nic do zarzucenia. pralam w pralce razem z ochraniaczem i przybornikiem i nic sie nie poodksztalcalo.

dobra zaleznosc jakosciowo cenowa:tak:

jesli bede zamawiac jeszcze taka posciel to napewno u tego sprzedawcy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry