reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no własnie kiedys byłam to pustawo na dziecięcych ciuszkach było:dry: pewnie masz racje, zacznie się wiosna to bedzie nowy rzyt ciuchów juz wiosenno-letnich:tak:

reklama
W naszym lumpiku już właśnie jest sporo wiosenno-letnich ciuchów i one wychodzą najkorzystniej cenowo. Najszybciej schodzą ciuchy na aktualną porę roku. A letnich ludzie nie kupują, więc jak we wtorki jest przecena po 1 i 3 zł sztuka, to jest jeszcze naprawdę w czym wybierać.Chociaż takie naprawdę śliczne i w super stanie ciuszki nie doczekują wtorku i schodzą szybciej za wyższą kwotę.

a mi sie wydaje ze własnie na allegro te uzywane rzeczy to w wiekszosci (nie wszyscy) ludzie pewnie najpierw zakupuja w lumpikach a pozniej sprzedaja na allegro :confused::sorry2::rofl2:

Też o tym pomyslałam.zasem widzę jak ludzie 3-4 worki ciuchów wynoszą i to często te same panie.Albo sprzedaja na ryneczku,albo na allegro.:baffled:
Ja mam 2 ulubione ciucholandy i tam wiem,gdzie,co szukac i zawsze coś znajdę.Ale w innych to tez często nie umiem szukac.:tak:
Dziewczyny super ciuszki "wyłapałyście'

Karola,a za ile?;-)
Gosia,bardzo ładna Pepa:tak:.
Ja czasem wpadam do jednego Texlandu,maja tam drogawe ciuszki,ale zwykle cos wyszperam:tak:.A kiedys w zyciu bym nie przypuszczała,ze bede tam chadzac;-).

Tycia już przelew zrobiony więc czekam na listonosza za 70zł więc tyle co ty ale się cieszę. będzie elegant.
dzięki za namiary na aukcje.

reklama
ładne Gosia :tak:
ale ja chyba juz nie chce dla Zosi jeansowej,bo moze bym kupiła cos
ostatnio takie nosila wolałabym jakis plaszczyk

Do góry