reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ta kurtka dla Jacki

A tu Jenni kurtka

Jeszcze mam spodnie dla Jacki 3/4 na lato jak dla mnie bomba ale kiedys zescie mnie skrytykowali za ciuchy tej marki to wam niepokaze:-p

reklama
WolfiA, ale synek musi być dumny i szczęśliwy, że został tak doceniony :tak:
Irtasia, nie wygłupiaj się, ja wklejam każde ciuchy, bez względu na markę, grunt, że mi się podobają :-p A zakupy rewelacja - pewnie za niewielkie pieniądze jak zwykle udało Ci się to wszystko kupić ;-)

Irtasiu:szok:,jak zwykle ubranka bombowe!!! Wklejaj wszystko;-):tak:.Kurteczka bossska! Szkoda,ze u nas nie ma takich targow:dry:.

Wolfia,super koparka! Konrad uwielbia "kopaki" :-)

Fajnie:-):-) Ty zawsze Irtasiu takie ładne rzeczy kupujesz na tym trödlu:tak::sorry2:

My naszemu Vickowi kupiliśmy takie coś, bo jest bardzo grzecznym i dzielnym Starszym Bratem;-)
http://www.bruder.de/sortiment/sortiment-und-serien/profi-serie/bau/?tx_sortiment_pi1[artnr]=02428&tx_sortiment_pi1[action]=details
Jest zachwycony:tak: I o to nam chodziło;-):tak:
Szymek ma identyczną uważam że zabawki są rewelacyjne po każdym względem a jakość mega wysoka klasa.

Irtasia cud malina no i puchatek się też znalezł - obowiązkowo

może wycofają ofertę zkoro ktoś ma 0 punków wiesz może laik i nie wiedział że licytuje. ja czasem tak miałam.
fajna ta piaskownica. choć wiem że u mnie Szymek by zrobił mega błoto.

Irtasia ale super ciuszki :tak::-D

Wolfia należy się taki prezent Victorowi ;-):tak:

Tycia ale cena kosmiczna :-D:tak: no ale fajne tylko szkoda że przelicytowali cię :baffled::sorry2:może ktoś po znajomości to zrobił bo cena tego jest dużo większa a jej nie osiągnął

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry