karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Sukienke maz wybieral
QUOTE]
No,ale nie mów ,że Ci sie nie podoba,jest urocza bardzo.![]()
Podoba, podoba mi sie , i to bardzo. Po prostu chwale sie ze to P. sam wybieral.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sukienke maz wybieral
QUOTE]
No,ale nie mów ,że Ci sie nie podoba,jest urocza bardzo.![]()
Podoba, podoba mi sie , i to bardzo. Po prostu chwale sie ze to P. sam wybieral.
Irtasia sukienka sliczna, bluzka też, ale rekawki moga przeszkadzać małemu dziecku
Irtasia mi tez sie podoba sukienka chociaz nie jest w moim stylubluzeczka mnie za rękawki;-)

(podroby to sa
)Ale to nie dla Jenni tylko dla Jacki![]()
)Tez ladne ale rozmiary nie te(podroby to sa
)
Nie mam maszyny,ani córci,ale kto wie...
Ja Ci powiem,ze nawet mi przeszkadzały takie rękawy(zamoczyłam je w zupie 2 razy na wigilii)
ale mi sie takie podobaja a ze tam zataka ktos w zupie czy w kawie to ciooo wypierze sie
:-)

Ja maszyne sobie ostatnio kupilam teraz ucze sie szyc prostoJak bym miała córcię,to chyba sama bym szyła letnie sukienusie.Nie mam maszyny,ani córci,ale kto wie...
![]()
i bede chciala zrobic Jenni taka bluze z kapturem
Ja maszyne sobie ostatnio kupilam teraz ucze sie szyc prostoi bede chciala zrobic Jenni taka bluze z kapturem
![]()

z Privileg z 23 programami taka nie droga bo krawcowa nie jestem miedzy 50 a 80 euro kosztujaSuper,też sie przymierzam do zakupu maszyny.Na razie inne wydatki.Kiedyś szyłam,teraz bym sobie musiała przypomnieć.
Jaka masz maszyne do szycia?