reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A moja Oliwka Nuka nie chce, ciągnie Avent silikonowy 0-3 msc, nie miałam jej dawac, ale ssała kciuka. A kupiłam oba, sprawdziłam który woli.

reklama
Nasza Wiktoria nie chce smoczka, a tych ci u nas dostatek:tak: . Jak byłam w szpitalu mąż zakupił dwupak aventa 0-3, a w pudełku "skarb malucha", który dostaliśmy przy wypisie był nuk. Jakoś żaden jej nie pasuje, na razie prznajmniej.
Ostatnio po nieprzespanej nocy, śmialiśmy się z mężem, że możemy spróbować tych smoczków dla naszego uspokojenia:-D .

a przewijak jest nieodzowny!!!

Myślę ze przewijaczki to przydatna rzecz, my kupilismy go razem z łóżeczkiem (łóżeczko- kojec) jest stabilny ma zdejmowaną foliowaną nakładkę którą mozna łatwo odczepić bo jest na rzepki :tak:
zobaczymy jak to bedzie w praktyce;-)

Fajny wózeczek :tak:
Ja jeszcze się nie zdecydowałam, na razie jestem na etapie oglądania, chcemy poczekać az dzidzia bedzie na świecie i dopiero coś kupimy

Muszę pochwalić nasz zakup, wózek prowadzi się rewelacyjnie, nie trzeba używać zadnej siły. Przednie koło jest skrętne, a dwa z tyłu mają niezłe amortyzatory. można pobujać malucha. na razie jeździmy po całym domu, a mała codziennie śpi w nim po południu. otelik sprawdza się jako bujaczek. Gdy robię ranna toaletę i już nikogo nie ma w domu, żeby mi małą potrzymać, to wkładam ją do fotelika i mam problem z głowy. Przydaje się też podczas śniadania. Mała leży w nim i rozgląda się po kuchni, a ja spokojnie mogę zjeść. Dzisiaj swieci piękne słońce, może będzie okazja wypróbować wózio w terenie.:-)

Nie spodziewałam sie,że tak szybko trzeba bedzie kupować rzczy dla małego...w rozmiarze 62 wygladał jak foczka i musiała szybko wysłąć mame po 56 zeby jakoś mógł przetrwać pierwsze dni, bo nie mogłam go w nic ubrać...za wielkie wszystko:-D:laugh2::szok:

Do tej pory nie mamy foteliko-nosidła wiec zabieranie malego ze soba do pozostalych pomieszczen w domu jest wielce utrudnione

reklama
Miska 5,
jesli moge zapytac, powiedz mi jak z jego jakoscia, bo nie widzialam go jeszcze na zywo, a w sumie rowniez mi sie podoba, wczesniej z obrazka bylam zachwycona Ct.01 ale gdy go zobaczylam to rece mi opadly, jak za taka cene mozna zrobic za przeproszeniem taki badziew:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry