Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wszystki sie swieca oprocz tej. nie wiem czy to jest jakis sygnalizator zzycia baterii czy co

szukała dzis kocyka, pościeli, jakieś body jej się spodobało...no nie źle..:-) jeszcze wanienke musimy kupić, nożyczki do paznokietków, butelkę i bedzie wszystko...
często zdarza sie,ze w szpitalu trzeba mieć swoje mleczko modyfikowane dla maluszka, w razie gdyby mama nie miała jeszcze pokarmu albo nie moze wykarmić tym co ma do konca maluszka.. kupujecie takie mleko przed porodem i pakujecie do torby szpitalnej czy czekacie na potrzebę?????

Ja mleczka nie mam i nie kupuje na razie.. mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebne. A w szpitalu powinni zrobić wszystko, żeby takie mleczko się nie przydało, zamiast jeszcze przed porodem kazać się w takie zaopatrywać
Z resztą... w razie gdyby, to chyba pediatra powinien doradzić które mleko podać, bo jest ich tyle rodzajów że skąd miałabym wiedzieć które będzie dobre