reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

CZEŚĆ DZIEWCZYNY;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Prosze o opinie na temat wózka chicco trio complete?????
Chce go kupuić ale się boje,dość drogi nie chcę żeby się popsuł odrazu:zawstydzona/y:

reklama
Smoczek tak Canpol :tak: jak nie będzie chciało ssać to przytrzymam chwilę aż zmierzy i po krzyku :wściekła/y: ale może mu się spodoba:eek: .

W końcu mam laktator ręczny i elektryczny Medela ciekawe czy się sprawdzi.

a propos termometrow bylam dzis w aptece i pani mi cos tlumaczyla ze dla dzidzia to lepiej zeby byl dluzszy czas pomiaru (40-60 sec) bo wtedy jest mniejsze prawdopodobienstwo zafalszowania wyniku. ale jakos nie jestem przekonana i znow nie kupilam zadnego :baffled:

:eek: lil Kate widzę że to poważna decyzja w Twoim życiu z tym termometrem :confused: nie zazroszczę ja też często wyolbrzymiam coś co kiedyś było dla mnie drobnostką.

Powodzenia w dokonaniu wyboru.:happy:

reklama
Lil kate, 40-60 sekund pomiaru temperatury to jest i tak szybki pomiar, więc może warto posłuchac panią w aptece. Mój tak mierzy, używam go od wielu lat i jestem zadowolona.

Właśnie dziś odebrałam paczkę z karuzelką Fisher Price z misiami z Allegro. Jak dla mnie jest rewelacyjna. Silniczek chodzi zupełnie bezgłośnie, więc Joasiek trafiłaś zwyczajnie na felerny egzemplarz. Spróbuj reklamowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry