reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Uff- Tycia, Joasiek-pocieszyłyście mnie ,że chrzciny Waszych pociech jeszcze nie teraz.Jak czytam ile dziewczyn szykuje je w Wielkanoc i jak słucham tych wszystkich dopytywań i uwag ciotek i pociotków, że chrzciny nalezałoby zrobic teraz w święta to chociaż początkowo byłam temu bardzo przeciwna teraz zaczynałam już miec watpliwości.Na szczęcie nie zmienilismy zdania pod wpływem tych wszystkich dobrych rad ;-) i planujemy je latem-teraz niunia jest jeszcze za malutka, dlatego poczekamy az troszke podrośnie:-)

reklama
Ja pewnie chcilabym teraz w sieta,ale mam na poczatku maja komunie synka,wiec musze poswiecic jemu troche czasu.szyjemy garnitur itd...Chce,zeby czul,ze to jest najwazniejsze wydarzenie i bedzie przed chrztem.maluchowi i tak obojetne kiedy bedzie mial chrzest:-D .Straszy synek mial 7 miesiecy,a corcia 11:szok: ,gdy byli chrzczeni:-D .

agusia9915, oczywiscie ze myslalam. ale slub mamy dopiero o 20.00 wiec szkoda mi dzieciaka o tej godzinie ciagnac do kosciola:eek:

a to wczoraj kupilismy malutkiej (pierwszy raz udalo mi sie nie przeplacic, bo jak mialam zamiar ja kupowac miesiac temu to byla 2 razy drozsza:tak: )

Mata edukacyjna

Kasia, wydaje mi sie ze te wszystkie bajery to dla rodzicow i ich portfeli. a dla dziecka wazne zeby bylo wygodnie i kolorowo. a powiesic na palakach mozna co sie chce:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry