reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Karola04 ja mam lezaczek z wibratorem moja nunia jest bardzo zadowolona jak sie jej pupka masuje:-D to bardzo ja uspokaja ponadto bujaczek i maskotki przywieszone na drazku robia swoje, Ja jestem bardzo zadowolona. Ja mam z firmy Fisher Price, sama nie wybierałam do dostalismy od chrzestnej :tak:

Elektryczna niania to idealna sprawa jak sie ma duzy dom a i w małym sie przydaje, mamy kuchnie na dole a sypialnie na gorze wiec jest niezbędna w moim domku. Ale nie wiem jaka to firma bo przywieziona jest z Niemiec.

Karola, w tym leżaczku sa narazie zabawki za wysoko, żeby masze dzieci mogły dotknąc, więc ja je trochę obnizyłam, dowiazałam sznureczki i Oliwka jak macha rączkami to uderza w zabawki, narazie jeszcze niechcąca, ale grzechoczą i patrzy zdziwiona, że sama je dotyka.

A co do podgrzewacza, to własnie upatrzyłam taki Canpolowski z miską, ale narazie zrezygnowałam z zakupu, bo i tak jedziemy na samej piersi, a odciągniętego mleka nie daję już kilka dni. Jak ten stan sie utrzyma, to nie będę narazie kupowac podgrzewacza.

Ja też sie muszę rozejrzeć za podgrzewaczem..myślałam o takim tufi, bo ma wtyczkę do gniazda na zapalniczki w aucie...a to może sie przydać:tak::tak: Ale widzę,ze ten philips też ma wtyczkę i ten mi bardziej odpowiada :tak::tak: Nie orientuje sie ile on kosztuje w sklepie..:confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry