reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Lil kate, łóżeczko super, i cena bardzo przystępna.

Agusia, pałąk też fajny. A powiedz mi jak się sprawuje Muzyczny Ocean? Sara bawi się nim ładnie :confused: Ja się nie mogę doczekac swojego Chicco, mam nadzieję, że Oliwka będzie się nim intersowała.

Zastanawiam się czy powinnam się zaopatrzec w jakiś spiwór wiosenny czy coś takiego. Bo w czym wozic Oliwkę w spacerówce? Może przykrywac ją samym kocykiem :confused: Ale mam taki cieniutki, a czasem jest jeszcze zimno. W gondoli była osłonięta przed wiaterem, a moja spacerówka nie ma okrycia na zewnątrz. Chyba, że przełożę śpiworek cienki z gondoli, ale on nie ma wycięć na szelki.

Sara bawi sie łAdnie i nawet powiem ze długo jej sie on nie nudzi
zdaze nawet wejsc na BB i poczytac :-D troche
sama go włącza i macha raczkami ..ale powiem Ci ze Twój jest LEPSZY ....ona macha równiez nogami i mogłaby sobie cos włączyc dodatkowo...
Kasiad wiem ze na allegro mozna kupic spiworki które maja wyjscie na
szelki

ŚPIWOREK (ŚPIWÓR) do wózka - PROMOCJA !!! (190820337) - Aukcje internetowe Allegro

moja kolezanka ma taki
jest fajny ,on nawet stosowała go do fotelika samochodowego teraz zima bo maluszek jest z GRUDNIóWEK 2006

Agusia, zobaczymy jak się będą sprawowały te piszczałki na nóżki. Oliwka tak napitala nogami, że mój mąż twierdzi, że zamiast uruchamiać sobie dźwięki, to bedzie odpychała zabawkę :-D

A co do śpiworków, to przypomniało mi się, że w sumie mam taki schowany w szafie z wycięciami na szelki, tylko ocieplony jest pod polarem owatą, kupiłam go na zimę. Nie wiem, czy nie będzie za ciepły. Chociaż dziś było tak chłodno, że myślę, że by się w nim nie zgrzała wcale.

Kasiad moim zdaniem jak masz w domu spiworek to moze ci sluzyc juz teraz a w razie cieplejszych dni rozpiac teraz idzie lato i niewidze sensu kupywania To jest moje zdanie:tak:

Dzisiejsza noc była bardzo zimna obudziłam sie w nocy w sumie to juz nad ranem o 4.oo to Zosia miała takie zimne rączki ze szok :szok: mam nadzieje ze nie zmarzła
A faktycznie spiworek nie bedzie za ciepły dzidzius mioze przeciez sam spac w majtusiach i skarpeteczkach to nie bedzie jej za gorąco, mam tez taki spiorek ale nie jest gruby.

ja akurat mam w komplecie do spacerowki spiworek ale nie wiem jak sie bedzie sprawdzal:nerd:

ale na twoim miejscu Kasia tez bym nie kupowala :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry