reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
hehe moj mezulek ma dzisiaj urodziny,:-D Kasiad, agusia wszystkiego naj naj dla synow:tak: :-)
a co do tych krzeselek do karmienia to ogladalam program taki na tvn style "mamo juz jestem" i tam kiedys cos na ten temat mowili....prawdopodobnie te plastikowe sa nie stabilne i lubia tracic rownowage tym bardziej jak dzieciaszek jest takim malym wiercipieta:laugh2: i przede wszystkim zeby nie byly na kolkach....chyba jednak te drewniane sa bezpieczniejsze choc niestety mniej efektowne:baffled: teraz nalezy wybrac ladne czy bezpieczne:dry: :szok:

To prawda drewniane krzesełka są bardziej stabilne i można je póżniej rozłożyć na stoliczek i krzesełko.
A tak w ogóle nie mogę się doczekać kiedy będę mogła nosić małego w nosidełku,bo ciężki skubaniec.Macie już taki sprzęcior?Słyszałam,że można go używać od 4 miesiąca.Co wy na to?

No ja niestety mam zabronione wszelkiego rodzaju nosidełka i chodaczki przez ortopede Julci....ma lekka dysfunkcje prawego bioderka....juz jest lepiej ale od razu zaznaczyl ze nie moze z tych cudactw korzystac:baffled: :dry:

ja nosidelko uzywam juz od dawna:szok: , po konsultacji z lekarzem i polozna:eek: ...i Laila uwielbia w nim byc:-) . oczywiscie niecodziennie i nie dluzej niz 1-2godzin. zazwyczaj mam wozek a nosidelko tak na wszelki wypadek jak Laila juz w wozku lezec nie wytrzyma a od domu daleko;-)

choc musze Lailusie pochwalic bo zwykle w wozku spala od poczatku do konca spaceru lub sie wybudzala i plakala i tzeba bylo ja wyciagac albo szukac kocich lbow;-) a wczoraj praktycznie przez caly spacer nie spala i nie plakusiala!!!!!!!! tylo swiat ogladala!!!!

Susumali a jakie masz nosidelko? Bo ja muszekupic bo jak mi maz zapomni swieze buleczki przyniesc to musze z mala pod pacha leciec do sklepu :baffled:

Jesli chodzi o krzeselko to ja kupuje takie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry