Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O jaaaa Elifit, ale smieszna minka hehe taki stary malenki W ogole juz tak kumato te maluszki wygladaja, jakby mozna bylo z nimi juz konkretnie pogadac
mileczka Mareczek slicznie glowke trzyma moja nienawidzi na brzuszku lezec od razu wrzask i placz... elifit swietna mina kasiadz Antosia rosnie zdrowo podziwiam ze ci sie chce ja stroic - ja tylko w pajace moja ubieram, choc w szafie pelno sukieneczek....
miłeczka witamy w klubie łysolków/blondynów . Jakie Marco ma już mądre spojrzenie. elifit mina zabójcza. Mówi wszystko, ekspresja już na najwyższym poziomie. kasiadz piękna strojnisia i cudny brytek cytryna bomba zdjęcie mała wyglada jakby właśnie zeszła z rellercoastera
cytryna - my na codzień też sie nie stroimy, poprostu postanowiłyśmy sukienkę przymierzyć i przy okazji fotke zrobiłam. Piękny uśmiech Ani. Mi też ciężko złapać uśmiech, ale ważne że jest i tak rozwesela mileczka - no może troche mama ściemnia
Nikitka - tak kociak coraz odważniej podchodzi do młodej
cytryna piękny uśmiech, od ucha do ucha kasiadz strojnisia urocza, ja też lubię mojego stroić, zresztą kto nie lubi mileczka marco silny chłopczyk i minke też fajną strzelił
mileczka słdzio miodzio :-) elifit matko jak się zmienił!!! kasiadz genialne to pierwsze zdjęcie! jaka zadowolona że ją mama w kiecunie ubrała
A kota to macie niezłego bydlaka!!! większy od dziecka! cytryna uśmiech zabójczy