reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Izabela (bez zdrobnienia!) wygląda świętnie!!! I dumny tatuś:tak:!!!

Jolu - co tu dużo mówić... śliczne są!

Kasiu - mój zięć pierwsza klasa:tak:!!!

Roxy - Natasza nie stoi jeszcze:no: Chyba na to jeszcze jest czas. Zresztą nawet sama nie usiądzie. Siłuje się okropnie, podpiera, ale zupełnie nie usiądzie... Jak ją posadzę to siedzi i jak się za bardzo nie kręci to posiedzi trochę, ale zazwyczaj się kręci i padnie:tak:

mój już nie posiedzi na siłe wstaje co go posadzę to on za moment stoi nie pozwalam za dużo jak go posadzę na środku pokoju to nie ma wyjścia i siedzi ;-)
Roxy31 tak to ząbek :tak:

Nazbierało mi się zaległości:-(
Moniqsan-Lila w opasce z rozdartą buźką-super:-), ale mina z ostatniego zdjecia wyraźnie mówi"ja wam jeszcze pokażę":-D:-D:-D
Tsarina-Iza istny aniołel.Śliczna ma buźkę.Obłedne ma te zebole, no i jak ładnie pomaga ci w sprzataniu;-)
Jolu-Bliźniaczki górą!Pieknie wygladają w tych azurowych czapeczkach:-).
Na 8 zdjeciu to jakbym mojego kaskadera widziała(czy ona tez odpina sobie zapiecie?).A tak wogóla to Ala czy Amelka?
Kasia-Śliczny śmieszek.A ten połyskujacyząbek słodki:-)

Najświeższe:
1)Braterska miłosć
2)Pełzak-uciekinier
3)Narcyz
4)Nowy nabytek

Załączniki

• Obraz 006 [MiniFoto].jpg
    Obraz 006 [MiniFoto].jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 98
  • Obraz 350 [MiniFoto].jpg
    Obraz 350 [MiniFoto].jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 105
  • Obraz 357 [MiniFoto].jpg
    Obraz 357 [MiniFoto].jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 127
  • Obraz 020 [MiniFoto].jpg
    Obraz 020 [MiniFoto].jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 141
Mamamatysia,super chlopaki:tak: Filipek to tak jak moja mala,mata fajnie ale jak jestem obok:-Dna podlodze to dopiero super:-D:tak:
Majowe dzieciaki maja cos z narcyzow,nadia caluje sama siebie:-D wkleje fot
Fotelik jest super,i chyba szeroki,nie? Tez musze pomyslec bo w grubszych ciuszkach to niewygodnie:tak:
No i na 1 fot buuuzzzziiii:-D
2fot ale dlaczego? za co?
3fot piateczka dla cioteczek z BB

Załączniki

• Naduska2 080.jpg
    Naduska2 080.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 116
  • Naduska2 005.jpg
    Naduska2 005.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 130
  • Naduska2 129.jpg
    Naduska2 129.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 110
Mmatysia - Narcyz jest super!!! A foteli niezły, nie? Widzę, że na beż postawiliście...?

Roxy - ale Nadia się zmieniła... Wtedy taka malutka była... Ja myślałam, że to wasze pierwsze szczepienie, ale jak imię usłyszałam to wszystko się wyjaśniło;-)!!!

reklama
Mmatysia - Narcyz jest super!!! A foteli niezły, nie? Widzę, że na beż postawiliście...?

Roxy - ale Nadia się zmieniła... Wtedy taka malutka była... Ja myślałam, że to wasze pierwsze szczepienie, ale jak imię usłyszałam to wszystko się wyjaśniło;-)!!!
Na beż bo szary nie doszedł a już nie chciałam dłużej czekać.
Roxy-Ale się uśmiałam ze zdjęć Nadii i twoich komentarzy.
Super całuśna ta twoja córa:-D:-D:-D i pytam za co zamknęłaś biedne dziecko:laugh2::laugh2::laugh2:????.Mamy takie same ręczniki:-D Ikea rządzi ;-)

Załączniki

• Obraz 377 [MiniFoto].jpg
    Obraz 377 [MiniFoto].jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 125

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry