reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moniqsan....takie foteczki sa na wage zlota.:tak:..no bo Lili na pewno nie bedzie pamietac swoich pradziadkow....a ostatnia foteczka swietna....no i ta mineczka...:tak:
A czemu Lili jest bez skarpetek ...?????
Sliczna opaseczka....:tak::tak:
A no i prababcia widze ze tez "gustuje " w podomkach jak to zwala moja ukochana babunia....:-D:-D:tak::tak:

jolu, ja mam wielką nadzieję że będzie pamiętać. Nie wyobrażam sobie by ich kiedyś zabrakło ... To takie naturalne że są. W ogóle nie dopuszczam takich myśli :no2:
Ale zawsze jak jesteśmy u dziadków a nie robimy zdjęć, to potem mam straszne wyrzuty sumienia. Wiem, że takie zdjęcia docenia się dopiero po latach ... a teraz się o tym nie myśli :huh:

Lili jest bez skarpetek ponieważ obkupkała rajstopki :sorry: a skarpetki zrzucała. A tam ciepło jest (paliło się w kominie)

A babcia ma na sobie fartuch kuchenny :-) Chyba z przyzwyczajenia się z nim nie rozstaje :sorry:

reklama
Tikanis nie wiem czemu ale w waszych zdjęciach zawsze jest to coś ślicznie...
i do twarzy Ci w tych rogach :-D
Confi Damiś na tych zdjęciach wyglada na roczek jakos tak dojrzalej wyszedł
Moniq super pamiątka musi zostać a opaska Lili pasuje do fartuszka babci he he
Martalis tak mi się wydaje że Twoje cudo ma ciemną karnacje mmm uwielbiam ciemną karnacje

Ostatnia edycja:
Malinko,dziekuje:-) a co do pacjentow to czasem bywa smiesznie,zreszta my cala ekipe mamy taka udana i jest fajowo:-D:tak:
Aneteczko:-D ciekawe dlaczego wszyscy sobie mnie inaczej wyobrazali;-):-D
Moniqsan,fotki cudo,Lilianka jest slodka,no i ta opaska:-D;-)

A babcia ma na sobie fartuch kuchenny :-) Chyba z przyzwyczajenia się z nim nie rozstaje :sorry:
Moja prababcia też ciągle w takim fartuszku chodzi:tak:!
A takie zdjęcia to rzeczywiście pamiątka. Ja ostatnio na urodzinach u prababci też zrobiłam takie pamiątkowe zdjęcie - Natasza, ja, moja mama, moja babcia i moja prababcia. 5 pokoleń.
A Lila wygląda słodko w opasce...

ciekawe dlaczego wszyscy sobie mnie inaczej wyobrazali;-):-D
Ja nie! Choć nie zdążyłam się dobrze przyjrzeć...

Moniqsan - alez Lili robi fajne minki:-D:-D:-D!!! A Twoi Dziadkowie bardzo dobrze się trzymają:tak:, więc niech WAM/NAM żyją po ponad 100 lat!!!

Moja babcia tez ciągle chodzi po domku i ogródku w fartuchu kuchennym (to pokolenie chyba tak ma... no i wychowanie na wsi). Tez nie dopuszczam myśli do głowy, że babci mogłoby kiedyś zabraknąć:no:!!! Nawet powiem Wam, że na obecną chwilę moja babcia jest najlepszą opiekunką dla mojej Jagody (jakbym wróciła do pracy) - jest zdrowa, na chodzie, i nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. No ale wiekowo też nie jest taka "stara" - dzień przed wigilią skończy 72 lata

Moniqsan - alez Lili robi fajne minki:-D:-D:-D!!! A Twoi Dziadkowie bardzo dobrze się trzymają:tak:, więc niech WAM/NAM żyją po ponad 100 lat!!!

Moja babcia tez ciągle chodzi po domku i ogródku w fartuchu kuchennym (to pokolenie chyba tak ma... no i wychowanie na wsi). Tez nie dopuszczam myśli do głowy, że babci mogłoby kiedyś zabraknąć:no:!!! Nawet powiem Wam, że na obecną chwilę moja babcia jest najlepszą opiekunką dla mojej Jagody (jakbym wróciła do pracy) - jest zdrowa, na chodzie, i nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. No ale wiekowo też nie jest taka "stara" - dzień przed wigilią skończy 72 lata
Aga,czy Twoja babcia jest z 23 grudnia??? Kurcze ja sie urodzilam 23 grudnia i pierwszy raz slysze ze ktos jeszcze:szok::szok::szok::-D:-D:-D Ale super:tak::tak::tak:

Aga,czy Twoja babcia jest z 23 grudnia??? Kurcze ja sie urodzilam 23 grudnia i pierwszy raz slysze ze ktos jeszcze:szok::szok::szok::-D:-D:-D Ale super:tak::tak::tak:

Roxy - moja babcia i mój Teściu!!! Powiem Ci, że są to 2 wspaniałe osoby, do których mam ogromniasty szacunek!!! Są to też ludzie pracy (moja babcia jest chora jak nie ma nic do roboty - zima to jest dla niej męczący okres... Natomiast Teściu - to pracoholik, przez 37 lat pracy w jednej Firmie miał tylko 2 tygodnie wolnego...No ale to był Pan Dyrektor, który MUSIAŁ mieć wszystko dopilnowane!!! Teraz jest na emeryturce i prowadzi własny biznes. Ma nawet dwa biura (Bolesławiec-Jasło) co by w jednym na dupce za długo nie siedzieć:-D:-D:-D..
Ty wobec tego musisz być bardzo podobna do tej mojej wymienionej dwójki!!! Już Cię (jeszcze mocniej) LUBIĘ :-):-):-)

:-):-):-) Tak,wszystko sie zgadza:tak: dodam jeszcze ze sa to bardzo dobrzy i wrazliwi ludzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Fajnie ,wlasnie znam(wirtualnie) dwie osoby co sie urodzily w ten dziwny(zagoniony przed swietami) dzien. Pozdrowionka dla Babci i Tescia:-):-):-)

reklama
moja Iza:

ps. miałam ostatnio pisać, że też mam zdjęcie, jak Iza Mirka "pomaga" przy sprzataniu

Załączniki

• DSCF0588.jpg
    DSCF0588.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 91
  • DSCF0590.jpg
    DSCF0590.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCF0591.jpg
    DSCF0591.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 82
  • DSCF0618.jpg
    DSCF0618.jpg