reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kasia1208....no moje panny jeszcze nie takie sprytne jak Twoj Fifi....narazie ladnie siedza..a pelzaja tylko do tylu i wokol wlasnej osi....:rofl2::rofl2:;-):tak::tak:

Martalis...dziekuje....a Twoj synus sliczny ..no i oczetka ma ladne...:-):-)

reklama
roxy, haaa , a skąd wiesz że na tej fotce z wakacji byłaś pierwszy dzień w ciąży? :rofl2::tak::-D śłicznie wyglądasz :tak:

madzia, ojj szkoda że ta huśtawka bezużyteczna teraz :-( ale myślę że za kilka miesięcy Kamielk odkryje jej piękno :-)

joluś, filmik super, aż mi się kufffa uśmiechnęła bo dziewczynki rechoczą się jak mój Marcelitko :-D ile ona zabwek mają łooo matko :rofl2: (a dlaczego masz zdjętą górę od karuzelki?)
a właśnie miałam ci się kiedyś zapytać, jak dziewczynki śpią w łóżeczku? chodzi mi o to jak je układasz...no wiesz, jak one sięmieszczą...;-) bo rozumiem że masz tylko jedno łóżeczko, tak?

m&m, nooo kochana, to teraz masz luzik normalnie :cool: na święta ma ci kto chacinke posprzątać...a w sobotę też spokojnie możesz sobie na shopping wyruszyć - córcia zapiekuje się domeczkiem :rofl2::rofl2::cool2:

martalis, hihi Daminake Confi tez ma takiego fikuśnego pomarańczowego noska :-) ale fajnei gryzie sobie stópki, śliczny widoczek, nie? :sorry:

Barmanko,Aga_km:-) dziekuje bardzo:tak:

Barmanko,wtedy jeszcze tgo nie wiedzialam ale dzisiaj juz wiem na 100% dzien po owulacji,no i ten jedyny z wakacji(czesciej sie nie dalo:-D:-D:-D......) no i po powrocie test i ....:szok::szok::szok::-D:-D:-D

m@dzi@ ale skubany :-D Bierze i normalnie wstaje. Szok. Ja bym chyba spadła z kanapy gdyby Lilianka coś takiego teraz zrobiła :tak: Niesamowity jest. No i to jego "upadanie". Aż się buzia sama śmieje. Pokazywałam mężowi, też się śmiał:-)

bohaciefka Fajne te Twoje dziewczyny, a starsza to już taka "pomagierka"

m&m's
haha
widzę komputer zmieniliście w ciągu tych paru lat ... i wykładzinę ? :-D no i Twoje dzieci będą miały zapał do informatyki :-)
Majeczka stoi pięknie. Niedługo pójdzie mamie po rogalika na śniadanie :-D

jola Faktycznie Ala śmiała się niesamowicie. A jeśli bylo jeszcze bardziej (zanim wzięłaś kamerę) to już w ogóle musiało to komicznie wyglądać :tak:

martalis
Xaver bardzo się zmienił :tak: Ostatnio jak oglądała jego zdjątka był zupełnie innym chłopcem. Śliczne ma te oczka :tak:

Roxy
też sobie Ciebie inaczej wyobrażałam.
Po pierwsze jako ciemną blondynkę
Po drugie, chyba z krótszymi włosami
Po trzecie - starszą
:-D
jedna dunga dunga na wakacjach :szok::szok::szok: To raczej nie byliście moimi sąsiadami z poprzedniego wyjazdu do Egiptu :-D:-D:-D ;-)
Nasza Lilia też spłodzona na wakacjach w 2008 :tak: I też pamiętam kiedy. Reszty bowiem nie pamiętam (choć były) ale ten RAZ był wyjątkowy :zawstydzona/y::tak:

heh znów nadrabiam ,ale kiedy jak nie teraz kiedy Damian śpi :-D

Marzena...dobrze ,ze chociaż on wyglada dobrze ( jakieś masła maślane mi wychodzą ostatnio :-p)

Florencja,a wszyscy mówią ze do tatusia...ja już sama nie wiem :-p

Nina27 , Tsarina dziękuję muaaa :*

Roxy ale Nadia jest śliczna :tak: a zdjęcie w opasce rozbrajajace no i to z uśmiechem :tak:oj będziesz miała kolejki kawalerów pod domem kiedyś :-p

a tak w oogóle to piękna z Ciebie kobieta..wow. Jestem pod wrażeniem :tak:

Tikanis ale Kubusiek malowniczo opluty :-D no i poza tym śliczności. Podobny do Ciebie jak dwie krople wody

Kasia superowe masz dzieciaczki...słodką Fifi ma siostrzyczke :tak:;-)
a urwis cudowny :-D a jaki zadowolony z siebie

Moniq Ty już przestań z tymi kompleksami :-D:-D:-D
dziękuję ;-)
a siad Lilijki...pierwszorzędny , czym Ty się kompleksujesz? ja nie rozumiem :sorry:

AAAaaaaaa Jolu ale piękne fotki ...no kurczę cudo. A Ty jaka ładna :-):-):-)
nie no słów nie mam ...cudnie . No i filmik :-D nie ma jednak jak rodzeństwo...kurde , moze faktycznie zmienię zdanie. :zawstydzona/y:

m&m's ależ Majka zasuwa...boszsz. Tak świadomie i bez wywrotek...:shocked2:
Ty się przyznaj....urodziłas w kwietniu , oszukistko :-D:-D:-D
a sprzątanie szafek rewelacja, strach się bać co będzie jak Damian sie weźmie za porządki :-D ło matko

Bohaciefka,śliczna...tych uszek wcale nie widać...toż to sam wdzięk i gracja :-D:tak:
a miny Gabrysi...no padłam :-D:-D:-D
przecudna...a Twoja Małgosia śliczna..kurczę :tak: na prawdę śliczna dziewczynka

M@dz1@ rewelacja...jak Kamilek ładnie się wybił...super :tak:
Faktycznie ten moment gdzie ląduje na pupie najlepszy :-D:-D:-D
ale serio to super silny chłopak , brawo

Barmanka....no dzielna byłas i nadrobiłas. A gdzie fotki :-p:-p:-p

Martalis...Xavcio śliczny, jaki słodziak no i przybij piątkę za pomarańczowy nochalek
:-D

Tikanis...śliczne zdjęcia...no ale Ty jako pani reniferowa rządzisz
:-D:-D:-D
uważaj bo jakiś Mikołaj Cię zaprzęgnie...
:-D:-D:-D

a tu mój czaruś Damianek

Załączniki

• Damianek 013_zmień nazwę.jpg
    Damianek 013_zmień nazwę.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 117
  • Damianek 014_zmień nazwę.jpg
    Damianek 014_zmień nazwę.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 113
  • Damianek 015_zmień nazwę.jpg
    Damianek 015_zmień nazwę.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 110