Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
roxy, haaa , a skąd wiesz że na tej fotce z wakacji byłaś pierwszy dzień w ciąży? śłicznie wyglądasz
madzia, ojj szkoda że ta huśtawka bezużyteczna teraz :-( ale myślę że za kilka miesięcy Kamielk odkryje jej piękno :-)
joluś, filmik super, aż mi się kufffa uśmiechnęła bo dziewczynki rechoczą się jak mój Marcelitko ile ona zabwek mają łooo matko (a dlaczego masz zdjętą górę od karuzelki?)
a właśnie miałam ci się kiedyś zapytać, jak dziewczynki śpią w łóżeczku? chodzi mi o to jak je układasz...no wiesz, jak one sięmieszczą...;-) bo rozumiem że masz tylko jedno łóżeczko, tak?
m&m, nooo kochana, to teraz masz luzik normalnie na święta ma ci kto chacinke posprzątać...a w sobotę też spokojnie możesz sobie na shopping wyruszyć - córcia zapiekuje się domeczkiem
martalis, hihi Daminake Confi tez ma takiego fikuśnego pomarańczowego noska :-) ale fajnei gryzie sobie stópki, śliczny widoczek, nie?
Barmanko,wtedy jeszcze tgo nie wiedzialam ale dzisiaj juz wiem na 100% dzien po owulacji,no i ten jedyny z wakacji(czesciej sie nie dalo......) no i po powrocie test i ....
m@dzi@ ale skubany Bierze i normalnie wstaje. Szok. Ja bym chyba spadła z kanapy gdyby Lilianka coś takiego teraz zrobiła Niesamowity jest. No i to jego "upadanie". Aż się buzia sama śmieje. Pokazywałam mężowi, też się śmiał:-)
bohaciefka Fajne te Twoje dziewczyny, a starsza to już taka "pomagierka"
m&m's
haha
widzę komputer zmieniliście w ciągu tych paru lat ... i wykładzinę ? no i Twoje dzieci będą miały zapał do informatyki :-)
Majeczka stoi pięknie. Niedługo pójdzie mamie po rogalika na śniadanie
jola Faktycznie Ala śmiała się niesamowicie. A jeśli bylo jeszcze bardziej (zanim wzięłaś kamerę) to już w ogóle musiało to komicznie wyglądać
martalis
Xaver bardzo się zmienił Ostatnio jak oglądała jego zdjątka był zupełnie innym chłopcem. Śliczne ma te oczka
Roxy
też sobie Ciebie inaczej wyobrażałam.
Po pierwsze jako ciemną blondynkę
Po drugie, chyba z krótszymi włosami
Po trzecie - starszą
jedna dunga dunga na wakacjach To raczej nie byliście moimi sąsiadami z poprzedniego wyjazdu do Egiptu ;-)
Nasza Lilia też spłodzona na wakacjach w 2008 I też pamiętam kiedy. Reszty bowiem nie pamiętam (choć były) ale ten RAZ był wyjątkowy
heh znów nadrabiam ,ale kiedy jak nie teraz kiedy Damian śpi
Marzena...dobrze ,ze chociaż on wyglada dobrze ( jakieś masła maślane mi wychodzą ostatnio )
Florencja,a wszyscy mówią ze do tatusia...ja już sama nie wiem
Nina27 , Tsarina dziękuję muaaa :*
Roxy ale Nadia jest śliczna a zdjęcie w opasce rozbrajajace no i to z uśmiechem oj będziesz miała kolejki kawalerów pod domem kiedyś
a tak w oogóle to piękna z Ciebie kobieta..wow. Jestem pod wrażeniem
Tikanis ale Kubusiek malowniczo opluty no i poza tym śliczności. Podobny do Ciebie jak dwie krople wody
Kasia superowe masz dzieciaczki...słodką Fifi ma siostrzyczke ;-)
a urwis cudowny a jaki zadowolony z siebie
Moniq Ty już przestań z tymi kompleksami
dziękuję ;-)
a siad Lilijki...pierwszorzędny , czym Ty się kompleksujesz? ja nie rozumiem
AAAaaaaaa Jolu ale piękne fotki ...no kurczę cudo. A Ty jaka ładna :-):-):-)
nie no słów nie mam ...cudnie . No i filmik nie ma jednak jak rodzeństwo...kurde , moze faktycznie zmienię zdanie.
m&m's ależ Majka zasuwa...boszsz. Tak świadomie i bez wywrotek...
Ty się przyznaj....urodziłas w kwietniu , oszukistko
a sprzątanie szafek rewelacja, strach się bać co będzie jak Damian sie weźmie za porządki ło matko
Bohaciefka,śliczna...tych uszek wcale nie widać...toż to sam wdzięk i gracja
a miny Gabrysi...no padłam
przecudna...a Twoja Małgosia śliczna..kurczę na prawdę śliczna dziewczynka
M@dz1@ rewelacja...jak Kamilek ładnie się wybił...super
Faktycznie ten moment gdzie ląduje na pupie najlepszy
ale serio to super silny chłopak , brawo
Barmanka....no dzielna byłas i nadrobiłas. A gdzie fotki
Martalis...Xavcio śliczny, jaki słodziak no i przybij piątkę za pomarańczowy nochalek
Tikanis...śliczne zdjęcia...no ale Ty jako pani reniferowa rządzisz
uważaj bo jakiś Mikołaj Cię zaprzęgnie...
a tu mój czaruś Damianek
Cudownie Damianku wygladasz!!! Czy z wyczesaną czuprynka czy też z potarganą - buziole!!! P.S. Oczywiście wszystkie foteczki z dedykacją dla Jagodzi ;-)