reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
tikanis-ale fajny z ciebie reniferek:-)dzicieci super

confi-pomaranczowe noski gora:-)to ino nasze chlopaki takie maja???

kasia1208, roxy31
, jola466, barmanka , aga km ,nina27,moniqsan, confi,tikanis-DZIEKI

Moniqsan:-D:-D:-D:-D no nie sasiadami nie bylismy na pewno:laugh2: my w tamtym roku bylismy w Chorwacji. A co do dunga,dunga(jak zwal tak zwal) no to wlasnie nie pamietam i chyba nie bylam w stanie:laugh2::laugh2::-D:-D

Confi,dziekuje:-) Damianek to cudny kawaler:tak:widze ze tu juz pomalu wojna o jego wzgledy;-)no ale to zawadiackie spojrzenie mowi samo za siebie;-):tak:

martalis - jakiego masz jogina w domku.... i pomarańczowe noski rządzą!
m&m's a co za kompa teraz macie? boskie to porównanie, takie technologiczne!
tikanis jaki młody Mikołaj! a jaki duży renifer... sama słodycz

Dobra nadrabiam ale tylko 143 ( już nie cofam się bardziej bo nadrobie tylko ten wątek)

Bohaciefka- Gabrysia to 100% TY- normalnie takie podobieństwo że szok, śliczna dziewczynka. Drugie zdjęcie Małgosi jest urocze :tak:

Roxy- WOW, WOW, WOW co za laska :tak: no no chyba każdy męski pacjent chciałby taką pielęgniarkę :tak:

Joluś- jej ja to bym mogła cały czas oglądać zdjęcia Twoich dziewczynek- są takie pocieszne :tak: a filmik boski- prosimy więcej :tak:

m&m`s- szok normalnie jak Maja śmiga- i zazdroszczę i nie bo teraz to już nawet na chwile nie możesz małej zostawić samej :sorry:a Mikołaj fajną minkę zrobił- trochę mi mojego Gucia przypomina, ale tylko na tej fotce :tak:

Martalis widać ze stopy smakują :-D i ten uroczy pomarańczowy nosek :tak:

tikanis- świetny pomysł z reniferem :-D Kubuś śliczny- cała mama :tak:

Confi- no Damianek podrywa- widze ze walka o względy młodego a on już jakąś ma upatrzoną ??? Bo na razie to chyba tylko randka z Zosią była ???

To dziś my się wstawiamy.
Zdjęcia z ostatniego wyjazdu do rodzinki.
Odwiedziny u babci (mamy mojej mamy) :tak:

Załączniki

• IMG_3352.jpg
    IMG_3352.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_3356.jpg
    IMG_3356.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_3357.jpg
    IMG_3357.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_3358.jpg
    IMG_3358.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_3359.jpg
    IMG_3359.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_3362.jpg
    IMG_3362.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 91
reklama
joluś, filmik super, aż mi się kufffa uśmiechnęła bo dziewczynki rechoczą się jak mój Marcelitko :-D ile ona zabwek mają łooo matko :rofl2: (a dlaczego masz zdjętą górę od karuzelki?)
a właśnie miałam ci się kiedyś zapytać, jak dziewczynki śpią w łóżeczku? chodzi mi o to jak je układasz...no wiesz, jak one sięmieszczą...;-) bo rozumiem że masz tylko jedno łóżeczko, tak?

Barmanko....gore od karuzelki zdjelam bo dziewczyny ciagnely za zwierzatka....no i zreszta one juz nie chca lezec....
a jesli chodzi o lozeczko to ja mam cot bed czyli te wieksze ktore sluzy do okolo 5 roku zycia.....narazie dziewczyny spia w jednym ale to jeszcze moze z miesiac tak a pozniej trzeba bedzie zmontowac drugie ktore czeka jeszcze w pudelku...
A spia nozkami do siebie no i nie dotykaja sie jeszcze a zreszta Alicja zawsze spi tak troszke w poprzek..tak jest jej chyba wygodnie.....:tak:
No i ciesze sie ze Ci sie podobal filmik....troche dlugi ale on nie byl nagrywany z zamiarem wstawienia na bb.....:tak:

AAAaaaaaa Jolu ale piękne fotki ...no kurczę cudo. A Ty jaka ładna :-):-):-)
nie no słów nie mam ...cudnie . No i filmik :-D nie ma jednak jak rodzeństwo...kurde , moze faktycznie zmienię zdanie. :zawstydzona/y:

a tu mój czaruś Damianek

Och....jak milo mi sie zrobilo:-)....dawno nikt mi nie mowil ze ladnie wygladam....:sorry:
No zmien, zmien....Damis na pewno by chcial mlodsza siostrzyczke....byl by wtedy takim starszym kochajacym i opiekunczym bratem......

A co do fpteczek ...no on z kazdym dniem przystojniejszy.....no i pomaranczowy nosalek....a fotka z "burza" wlosow suuuper..:tak::tak::tak:

confi
3 zdjęcie cudowne!!! Zakochać się można:-)
i ty aga tak sobie już tego Damianka dla swojej małej nie przypisuj...bo tu kandydatek jest więcej;-)

Nina...oj zgadzam sie z Toba...Aga tak sobie juz przypisala Damianka a tu przeciez jeszcze tyle kandydatek.....:tak::tak::tak:

Tikanis.....Kubus fajna mikolajkowa czapuche ma....no a z Ciebie fajny reniferek jest....:tak::tak:

Aneteczko...oj slicznie dziekuje.....a taki tekst "na zdrowko parowko lub na zdroweczko paroweczko" to my do swoich dziewczyn mowimy odkad skonczyly chyba miesiac..no a teraz to one reaguja na to i przesylaja nam usmiech.....:tak:

Malinka....dziekuje.....no postaram sie w przyszlosci cos wstawic....:tak:

Moniqsan....takie foteczki sa na wage zlota.:tak:..no bo Lili na pewno nie bedzie pamietac swoich pradziadkow....a ostatnia foteczka swietna....no i ta mineczka...:tak:
A czemu Lili jest bez skarpetek ...?????
Sliczna opaseczka....:tak::tak:
A no i prababcia widze ze tez "gustuje " w podomkach jak to zwala moja ukochana babunia....:-D:-D:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry