Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no nie sasiadami nie bylismy na pewno
my w tamtym roku bylismy w Chorwacji. A co do dunga,dunga(jak zwal tak zwal) no to wlasnie nie pamietam i chyba nie bylam w stanie

widze ze tu juz pomalu wojna o jego wzgledy;-)no ale to zawadiackie spojrzenie mowi samo za siebie;-)
P.S. Oczywiście wszystkie foteczki z dedykacją dla Jagodzi ;-)![]()

no no chyba każdy męski pacjent chciałby taką pielęgniarkę 
a filmik boski- prosimy więcej 
a Mikołaj fajną minkę zrobił- trochę mi mojego Gucia przypomina, ale tylko na tej fotce 
i ten uroczy pomarańczowy nosek 
Kubuś śliczny- cała mama 

joluś, filmik super, aż mi się kufffa uśmiechnęła bo dziewczynki rechoczą się jak mój Marcelitkoile ona zabwek mają łooo matko
(a dlaczego masz zdjętą górę od karuzelki?)
a właśnie miałam ci się kiedyś zapytać, jak dziewczynki śpią w łóżeczku? chodzi mi o to jak je układasz...no wiesz, jak one sięmieszczą...;-) bo rozumiem że masz tylko jedno łóżeczko, tak?

AAAaaaaaa Jolu ale piękne fotki ...no kurczę cudo. A Ty jaka ładna :-):-):-)
nie no słów nie mam ...cudnie . No i filmiknie ma jednak jak rodzeństwo...kurde , moze faktycznie zmienię zdanie.
a tu mój czaruś Damianek

confi
3 zdjęcie cudowne!!! Zakochać się można:-)
i ty aga tak sobie już tego Damianka dla swojej małej nie przypisuj...bo tu kandydatek jest więcej;-)

..no bo Lili na pewno nie bedzie pamietac swoich pradziadkow....a ostatnia foteczka swietna....no i ta mineczka...