reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Jola - jakbym swoją Jagode słyszała - dosłownie:-D:-D:-D!!! a jak się fajnie dziewczynki razem bawią - super!!!

Aga....dziekuje...mnie to taki glosny smiech u takich maluchow to tak rozczula ze az sie poplakalam ze szczescia oczywiscie.....:sorry:.....
A dziewczyny raczej sie ladnie bawia..no chyba ze sobie palce w oczy wsadzaja...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: albo zabieraja ulubiona oczywiscie obu grajaca i swiecaca ksiazeczke...:-D

aż sie Iza ożywiła jak usłyszała... joluś fajne masz dziewczynki

Tsarino..dziekuje za komplemencik....:-)

Jolu dziewczyny są świetne i jak się ładnie bawią Kamil to nie usiedzi na 2 minuty a one super!!!:-)
a propo mój synek nazywa się Kamilek nie Filipek :)))

M@dziu..przepraszam za gafe...:eek::rofl2:...Dziekuje za mile slowa....:tak:

Joluś, cudne są słoneczka!!!!:-):-):-):-) Teraz jak juz się nauczylaś wstawiać filmiki to pokazuj nam je częściej. Tak miło się je ogląda. so sweet.:-):-):-):-):-):-)

A faktycznie Ala sie nieźle polewała:-D:-D:laugh2::laugh2:. A Amelka jaka niewzruszona. normlnaie nie mogę.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Martus....no raczej nie bede Was zasypywac filmikami bo pozniej jeszcze wyjdzie ze ja pani I.......:shocked2::eek:;-)......Buziaczek za "so sweet":tak:

Jolu,dziewczynki sa niesamowite,swietnie sie razem bawia, u mnie łóżeczko służy do spania i nie ma opcji żeby Nadia sie w nim pobawiła:no: Fajnie sie masz,dziewczynki sie razem pobawia,śmiech słodki:-):tak:
Wiesz,ja to już taka młoda nie jestem ale starucha też nie:-D:-p pewnie myślałas że jestem zgrzędliwą pigułą,co???:-);-):-p Dziękuje za miłe słowa:-)

Roxy...u nas w lozeczku w dzien dziewczyny czasami sie bawia ( pisze czasami bo jeszcze miesiac temu bylo to czesto a teraz to raczej na macie) a na noc zabawki wedruja do pudla i lozeczko sluzy do spania....obie nie maja z tym problemu i ladnie spia w nocy....:tak:..jakos nie zakodowalo im sie to ze to jest miejsce zabaw...:happy:

A co do mojego wyobrazenia o Tobie,,,no fakt..troche glupio sie przyznac ale wlasnie wyobrazalam sobie ze jestes starsza brunetka ..no wlasnie taka pigula...:rofl2:;-);-):sorry:.....a to taka laseczka z Ciebie:tak:.....sorry..:-p

jola
jejku jak one mają fajnie:-) wydaje mi się, że gdyby Kasia miała takiego kompana do zabawy to ja bym miała wolne:-D

Nina....no wolne to moze za mocno powiedziane...:-D:-D..no ale rzeczywiscie jak sa we dwie to lepiej im wychodzi zabawa.....no a niedaj boniu zeby jedna wtedy zabrac.....ryk na calego...:shocked2::tak:

Jola - One są rewelacyjne! Na prawdę aż się bliźniaczki chce mieć:tak:!

...

Marzenko....no to list do swietego mikolaja i moze za dziewiec miesiecy blizniaki beda....:-)
a tak na powaznie to dziekuje.....muuuua:tak::-)

m&m's.....nie no ale masz ubaw ze Swoja niunia....normalnie porzadki przedswiateczne pelna para....:-D:-D
Majunia jak zwykle urocza no a Mikolaj..jaki on slodziaczek byl.....no i widze ze oboje zamilowanie do komputera.....;-):-D

m@dzi@- kamilkowi widac ze sie podoba ,zadowolony jak niewiem co

bohaciefka-slicze ne te twoje kobitki ,a gabi bardzo do ciebie podobna

jola-filmik rozwalajacy,fajnie sie oglada

m&ms -ale pomocnica fajna i skupiona na porzadkowaniu:-Dale oni sa bardzo podobni do siebie

roxy -ladna kobieta z ciebie

Joluś dziewczynki są przeurocze a Filisia juz nie zostawie w łóżeczku na sekunde od razu za szczebelki i do góry a one tak grzecznie siedzą i się bawią super

to moze i ja mojego chlopaka pokaze:-)pomaranczowego noska

Załączniki

• CIMG1021.jpg
    CIMG1021.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 62
  • CIMG1045.jpg
    CIMG1045.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 64
  • CIMG1052.jpg
    CIMG1052.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 60
  • CIMG1050.jpg
    CIMG1050.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 60
  • CIMG1056.jpg
    CIMG1056.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Jolu,spoko:-D skad ja to wiedzialam,hihi ciesze sie ze moglam kogos milo zaskoczyc;-):-) dziekuje
Martalis,Tobie rowniez dziekuje:-) Ślicznego masz synusia:tak:jak pozuje do zdjec i jakie słodkie usmiechy:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry