M
Marzena80
Gość
To popatrz Sławek jednak gustuje w klubie kartofalnych workówJa też ,tyIko podwyzszam stawke do 20 kg![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To popatrz Sławek jednak gustuje w klubie kartofalnych workówJa też ,tyIko podwyzszam stawke do 20 kg![]()

Jola - jakbym swoją Jagode słyszała - dosłownie!!! a jak się fajnie dziewczynki razem bawią - super!!!
.....

albo zabieraja ulubiona oczywiscie obu grajaca i swiecaca ksiazeczke...
aż sie Iza ożywiła jak usłyszała... joluś fajne masz dziewczynki
Jolu dziewczyny są świetne i jak się ładnie bawią Kamil to nie usiedzi na 2 minuty a one super!!!:-)
a propo mój synek nazywa się Kamilek nie Filipek))

...Dziekuje za mile slowa....
Joluś, cudne są słoneczka!!!!:-):-):-):-) Teraz jak juz się nauczylaś wstawiać filmiki to pokazuj nam je częściej. Tak miło się je ogląda. so sweet.:-):-):-):-):-):-)
A faktycznie Ala sie nieźle polewała. A Amelka jaka niewzruszona. normlnaie nie mogę.
![]()

;-)......Buziaczek za "so sweet"
Jolu,dziewczynki sa niesamowite,swietnie sie razem bawia, u mnie łóżeczko służy do spania i nie ma opcji żeby Nadia sie w nim pobawiłaFajnie sie masz,dziewczynki sie razem pobawia,śmiech słodki:-)
Wiesz,ja to już taka młoda nie jestem ale starucha też niepewnie myślałas że jestem zgrzędliwą pigułą,co???:-);-)
Dziękuje za miłe słowa:-)
..jakos nie zakodowalo im sie to ze to jest miejsce zabaw...
;-);-)
.....a to taka laseczka z Ciebie
.....sorry..
jola
jejku jak one mają fajnie:-) wydaje mi się, że gdyby Kasia miała takiego kompana do zabawy to ja bym miała wolne![]()

..no ale rzeczywiscie jak sa we dwie to lepiej im wychodzi zabawa.....no a niedaj boniu zeby jedna wtedy zabrac.....ryk na calego...

Jola - One są rewelacyjne! Na prawdę aż się bliźniaczki chce mieć!
...
:-)

ale oni sa bardzo podobni do siebie