reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Joluś, cudne są słoneczka!!!!:-):-):-):-) Teraz jak juz się nauczylaś wstawiać filmiki to pokazuj nam je częściej. Tak miło się je ogląda. so sweet.:-):-):-):-):-):-)

A faktycznie Ala sie nieźle polewała:-D:-D:laugh2::laugh2:. A Amelka jaka niewzruszona. normlnaie nie mogę.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

M&m,s, ja to taka srednia jestem,170cm:-)

Jolu,dziewczynki sa niesamowite,swietnie sie razem bawia, u mnie łóżeczko służy do spania i nie ma opcji żeby Nadia sie w nim pobawiła:no: Fajnie sie masz,dziewczynki sie razem pobawia,śmiech słodki:-):tak:
Wiesz,ja to już taka młoda nie jestem ale starucha też nie:-D:-p pewnie myślałas że jestem zgrzędliwą pigułą,co???:-);-):-p Dziękuje za miłe słowa:-)

bohaciefka
masz śliczne dziewczynki...ale to, to pewnie Ty wiesz:tak:

jola
jejku jak one mają fajnie:-) wydaje mi się, że gdyby Kasia miała takiego kompana do zabawy to ja bym miała wolne:-D

Bohaciefka - dziewczynki są śliczne!!!

Jola - One są rewelacyjne! Na prawdę aż się bliźniaczki chce mieć:tak:!

Roxy - miło Cię zobaczyć! Piguła i tak panikowała na szczepieniu:-D

Ja zdjęcia dodam jak schudnę z 15 kg i pójdę do fryzjera...

reklama
Tikanis:-) dzieki
Marzena,no i wlasnie to taki paradoks,jak sie to mowi szewc bez butow chodzi:-D moze nie dokladnie w tym kontekscie ale na pewno wiesz co mialam na mysli:-D w lodowce u mojej mamy czeka na mnie juz miesiac szczepionka na grype i jakos nioe moge sie zdecydowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
M&m,s, Majeczka jest sliczna,jak Ona juz fajnie stoi,no i faktycznie sprzata szafki:-DMikolaj jest slodki,jejku On juz duzy chlopak,nie? Maja bedzie miala super obronce,zawsze chcialam miec starszego brata:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry