reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

dobra... sama sobie winna jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam do nadrobienia 30 stron :szok::szok: ale nic, kawka na biureczku, dam radę...

confi, zazdroszczę zdjęć z basenu... super relax, prawda?
zdjęcie śpiącego Damisia pierwsza klasa :laugh2: ale ten wasz piesio jest cierpliwy :rofl2: widać że Damiś go męczy a suczka ani drgnie ;-) haaa ciekawe co będzie tak za pół roku, biedna psinka będzie przed Damisiem się po kątach chować :laugh2: super że się tak fajnie razem bawią :tak:
minki wymiatają, normalnie na zawołanie je robi :confused2::-D do teatru z nim! :tak: oczywiście w roli aktora, nie widza ;-)

mamstud, te fotki przy takim dużym stole to z chrzcin, tak> hihihi nie wiedziałam że Gaba taka chłopacara jest że tylko takimi dużymi autkami się bawi ;-):rofl2: ślicznie wyszła na tej fotce na macie:tak:
nieee nooo wymiekłam :rofl2::rofl2: ale Gaba prześmiesznie usnęła na tatusiu. i widzę że ma nowy kącik do zabawy :rofl2: ona już sama z miseczki je?? a tak narzekasz na nią że nic nie je, ty kłamczucho :-p:-D

bohaciefka, starsza córcia to chyba cała ty? śliczna dziewusia. a Gosia ma mega długie rzęsiska - po kim?:confused2: minki strzela jak jakiś zawodowy komik :tak::-)

m&m, czapka rewelka:-) te na podłodze są świetne,i widzę futrzaka na pierwszym planie ;-) (psiaka mam na myśli), śliczne ma oczka.. tylko kurka nie mam pojęcia do kogo ona bardziej podobna, do ciebie czy do męża.. :eek: no nie wiem normalnie :zawstydzona/y:
a nie mogę obejrzeć filmiku pt"uciekinier", usunęłaś go?:-(
ojjj i tobie też zazdroszczę wizyty na basenie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: super frajde mieliście...:tak:
no a ten filmik, gdzie prawie biega na czworakach po mieszkaniu to normalnie wymięłam.. myślałam że jej się głowa urwie - tak się za bratem obracała, koniecznie chciała go dogonić. jestem pod wielkim wrażeniem :szok::tak::happy:

jola, haaa, widzę że dziewczyny już stają się zainteresowane pilotem od tv :happy: śłiczne szkrabiki :cool2:.
joluś a po ci Pan Metka - lew spokojnie spełnia tą rolę :laugh2::rofl2: zdjęcie ze słuchawkami na uszach - rewelka!! nie ma to jak pogaduszki z rodzinką przez skype:laugh2:
fotki gdzie dziewczynki wyrywają sobie niebieski kubek (czy co to jest właściwie?), po prostu cudo! normalnie takie "dorosłe" się wydają, każda chce mieć coś dla siebie :sorry:
cudnie wyglądają te foteczki gdzie dziewczynki są razem i starają się dotykać nawazjem, pogłaskać itp... zazdroszcze ci takich fotek:sorry:
a co do fotek z chrzcin, to wcale nie wyglądasz gorzej :sorry: skąd ci to przyszło do głowy :-p miałam na myśli to że fotki w studio są ustawiane, i nieważne jakby człowiek starał się przybrać pogodną minę i tak jakoś one inaczej wychodzą :eek:

kasia, super że synek już sam siedzi, dzięki temu może się świetnie bawić na podłodze. ślicznego ma bodziaka i pięknie gryzie sobie tupaki :laugh2: no i z siostrą też się rewelacyjnie dogadują :tak:

anetka, śliczna Zuzia, takie fajne ma pulorki, lubie tak:sorry:

ankzoc, to co ...mała Britney nam rośnie co?:rofl2: rewelka :-D

moniqsan, pięnie Lilianka się bawi na nowej macie, widać żebardzo ją interesuje:tak: śłiczne oma oczka, takie cieeemne:tak:
a czy tą ją czasem nie ubrałaś a'la Antek z Koziej Wólki:sorry::laugh2::laugh2:
jaką wy macie śliczną pościel w łóżeczku, piękna :tak: zazdroszczę ża że mała non stop na brzuszku, mój to pore pare sekund i już sie przewraca.. a kiedyś było jak u ciebie :eek:
jak tam szorowanie ząbków idzie? :-) metki wymiatają:rofl2:

mmatysia, powiedz mi, jak się sprawdza ten gryzaczek? warto w niego zainwestować? :sorry: Fifi super wygląda, tak kolorowa na tym leżaczku, piękniś jeden :tak: i uszka też mu fajnie tak odstają jak u Maji (m&m) i Gaby (mamstud);-)

tsarina, śłiczna Iza Mirka, oczka cudne:-)

monika, Tomuś jest cudny, fajną kształtną buźkę ma :tak:

aga, Jagódka ma śłiczną sukienusie. jak ty ją cudnie wystroiłaś :tak: śłiczna malutka, normalnie z tyg na tydz coraz śliczniejsza sie robi :tak::-)

madzia, dlaczego dupuś? :eek: super łysolek, jak mój :-D widzę że w tle huśtaweczkę macie, sprawdza się? i jak mam być szczera...jestem przeciwna chodzikom :no: :sorry:
a ten filmik to chyba pierwsze próby raczkowania, tak? ale się figlarnie gramoli (jak by to moja babcia powiedziała;-)):laugh2:
jak on sobie nieźle radzi wstająć z łóżeczka, szok normalnie :szok::szok:

k.m. oczka twojego Fifiego są śłiiiczneee, takie ciemne, cudo :tak::happy:

roxy, o w mordeczkę, jakie córa ma ciemne oczy!! po kim ona je ma? a ty dodawałaś twoje fotki i męża? bo jakoś mi umknęło :eek::zawstydzona/y: hihi i widzę że mata z Ikea i żyrafa Zośka rządzą :laugh2:

tikanis, Kubulek mega przystojny, jak to Moniqsan kiedyś powiedziała z jego oczkami jak spaniel :tak::-)

boszzzee nigdy więcej już takich zaległości :wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
M@dziu-Szok:szok::szok::szok:Nasze chłopaki z tego samego dnia a widzę,że Fifi sto lat za Kamilem:-(.Brawo!
Bohaciefko-Śliczne masz córusie. Gabrysia wyrośnie ci na piękną kobitkę a Gosia wcale nie gorsza:-):-):-)
Barmanko-Dziękuję.Uszka to moje zmartwienie:zawstydzona/y: no ale taka jego uroda;-).
Gryzak super sprawa.Filip świetnie sobie z nim radzi.Jadł już ciasteczka,banana,jabłko gruszkę,brzoskwinię i najwyraźniej podoba mu się gryzienie, zaczął bez problemu jeść pokarmy z grudkami i zajarzył,że trzeba przeżuwać:tak:

Bohaciefko,sliczne Twoje dziewczynki:tak: Drugie zdjecie mnie rozwalilo na lopatki,przeslodka minka:tak:

Barmanko,ja chyba nie dawalam naszych zdjec ale zaraz to nadrobie;-):-) wiesz, co do Zoski to szczerze, Nadinka ja uwielbia,taka zwykla ale najlepiej sie ja podgryza:-D
No dobra to przedstawiam nas:-D dwa zdjecia z wakacji rok temu,na tych zdjeciach bylam pierwszy dzien w ciazy:-):szok:
No i specjalnie dla Marzenki mamusia z Nadusia,Mala na pewno tam jest choc jej nie widac:-):-D

Załączniki

• wakacje chorwacja 064.jpg
    wakacje chorwacja 064.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 111
  • Naduska2 121.jpg
    Naduska2 121.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 112
  • wakacje chorwacja 223.jpg
    wakacje chorwacja 223.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 149
Dzieki dziewczyny za pochwały ja chciałam pochwalić też wasze dzieciaczki
Bohaciefka super zdjątka a 2 zdjęcie jest rewelacyjne minka jak trza
Kasiu Filipek śliczny chłopczyk :-)
Barmanko ja tez jestem przeciwna chodzikom Kamilek w nim nie chodzi dałam go tylko do zdjęcia a chodzik dostałam tak więc sobie lezy a huśtawka czy ja wiem czasem Kamil chwile posiedzi ale szybko się nudzi i jest gramotna

bohaciefka, sliczne masz dziewczynki!!!!:tak::tak::tak:

Roxy, ty to wysoka jesteś, co?

Madziu my to sobie możemy piątkę przybić:tak:. Ja jak zobaczylam jak maja wstaje, to też nie mogłam uwierzyć i taka dumna jak paw byłam, ale po 2 dniach mialam już dosyć :confused2::confused2:- i nadal mam. :dry::dry::Dry: Bo sama wiesz, to stawanie zawsze i wszędzie jest upierwdliwe - szczególnie o 2 nad ranem. :cool::cool::cool:
No ale gratuluję.:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

m@dziu.... .dziekuje slicznie......a roznic miedzy dziewczynami.....Alicja jest taka bardziej pucelek na buzi a Ameli bardziej ociagla......
A Filipek z tym wstawaniem Cie chyba zaskoczyl...:eek::tak:......nosz na pewno bylas dumna....no i silny chlopczyk z niego....:tak:...a najbardziej mi sie podoba jak siup na dupke zrobil.....:-D

monika1977...ciesze sie ze zdjatka Ci sie podobaly...no i fajnie ze jednak juz zaczynacie dostrzegac roznice miedzy Ala i Amelia...:-)

martalis, Nina 27, K.M., Barmanko.........dziekuje.....:tak:

Kasia 1208....No Filipek ma niezla minke na tym zdjatku...taki maly zawadiaka...no a spichy fajne....

Bohaciefka....no tatus dumny ...to fakt....:tak::-)....mowi ze to sa jego ksiezniczki...:-):-)...
A zdjatko Gabrysi jak byla mala jest poprostu na nim urocza....kurcze no dzieci to Wam sie z mezem udaja....:tak::tak:...szkoda ze tylko dwoje...;-);-)......a tych uszek to ona nie ma tam odstajacych...:happy:

Zdjecia dziewczynek sa cudne.....naprawde ..Malgosia jest tak slodka zeby sie ja chcialao schrupac....no a te oczy.....no naprawde Wy sie biezcie do pracy z mezem i pracujcie nad chlopcem bo jak bedzie mial takie oczy jak dziewczyny ...ufff..moja droga ..to od kobitek sie nie opedzi....:-D:-D;-);-):tak::tak::tak:
Gabrysia..to dziecko z charakterem.:tak:...widac to na zdjeciach ..choc jej nie poznalam....:tak::tak:

Roxy....no ladna kobietka z Ciebie...a jaka masz ciemna karnacje....no i nie wiem dlaczego ale jak zobaczylam fotki to milo sie zaskoczylam bo myslalam ze jestes starsza.....no i jakos tak wogole inaczej sobie Ciebie wyobrazalam...:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry