barmanka79
Deus Dona Me Vi
dobra... sama sobie winna jestem 

mam do nadrobienia 30 stron 
ale nic, kawka na biureczku, dam radę...
confi, zazdroszczę zdjęć z basenu... super relax, prawda?
zdjęcie śpiącego Damisia pierwsza klasa
ale ten wasz piesio jest cierpliwy
widać że Damiś go męczy a suczka ani drgnie ;-) haaa ciekawe co będzie tak za pół roku, biedna psinka będzie przed Damisiem się po kątach chować
super że się tak fajnie razem bawią 
minki wymiatają, normalnie na zawołanie je robi
do teatru z nim!
oczywiście w roli aktora, nie widza ;-)
mamstud, te fotki przy takim dużym stole to z chrzcin, tak> hihihi nie wiedziałam że Gaba taka chłopacara jest że tylko takimi dużymi autkami się bawi ;-)
ślicznie wyszła na tej fotce na macie
nieee nooo wymiekłam
ale Gaba prześmiesznie usnęła na tatusiu. i widzę że ma nowy kącik do zabawy
ona już sama z miseczki je?? a tak narzekasz na nią że nic nie je, ty kłamczucho 

bohaciefka, starsza córcia to chyba cała ty? śliczna dziewusia. a Gosia ma mega długie rzęsiska - po kim?
minki strzela jak jakiś zawodowy komik
:-)
m&m, czapka rewelka:-) te na podłodze są świetne,i widzę futrzaka na pierwszym planie ;-) (psiaka mam na myśli), śliczne ma oczka.. tylko kurka nie mam pojęcia do kogo ona bardziej podobna, do ciebie czy do męża..
no nie wiem normalnie 
a nie mogę obejrzeć filmiku pt"uciekinier", usunęłaś go?:-(
ojjj i tobie też zazdroszczę wizyty na basenie
super frajde mieliście...
no a ten filmik, gdzie prawie biega na czworakach po mieszkaniu to normalnie wymięłam.. myślałam że jej się głowa urwie - tak się za bratem obracała, koniecznie chciała go dogonić. jestem pod wielkim wrażeniem

jola, haaa, widzę że dziewczyny już stają się zainteresowane pilotem od tv
śłiczne szkrabiki
.
joluś a po ci Pan Metka - lew spokojnie spełnia tą rolę
zdjęcie ze słuchawkami na uszach - rewelka!! nie ma to jak pogaduszki z rodzinką przez skype
fotki gdzie dziewczynki wyrywają sobie niebieski kubek (czy co to jest właściwie?), po prostu cudo! normalnie takie "dorosłe" się wydają, każda chce mieć coś dla siebie
cudnie wyglądają te foteczki gdzie dziewczynki są razem i starają się dotykać nawazjem, pogłaskać itp... zazdroszcze ci takich fotek
a co do fotek z chrzcin, to wcale nie wyglądasz gorzej
skąd ci to przyszło do głowy
miałam na myśli to że fotki w studio są ustawiane, i nieważne jakby człowiek starał się przybrać pogodną minę i tak jakoś one inaczej wychodzą 
kasia, super że synek już sam siedzi, dzięki temu może się świetnie bawić na podłodze. ślicznego ma bodziaka i pięknie gryzie sobie tupaki
no i z siostrą też się rewelacyjnie dogadują 
anetka, śliczna Zuzia, takie fajne ma pulorki, lubie tak
ankzoc, to co ...mała Britney nam rośnie co?
rewelka 
moniqsan, pięnie Lilianka się bawi na nowej macie, widać żebardzo ją interesuje
śłiczne oma oczka, takie cieeemne
a czy tą ją czasem nie ubrałaś a'la Antek z Koziej Wólki

jaką wy macie śliczną pościel w łóżeczku, piękna
zazdroszczę ża że mała non stop na brzuszku, mój to pore pare sekund i już sie przewraca.. a kiedyś było jak u ciebie 
jak tam szorowanie ząbków idzie? :-) metki wymiatają
mmatysia, powiedz mi, jak się sprawdza ten gryzaczek? warto w niego zainwestować?
Fifi super wygląda, tak kolorowa na tym leżaczku, piękniś jeden
i uszka też mu fajnie tak odstają jak u Maji (m&m) i Gaby (mamstud);-)
tsarina, śłiczna Iza Mirka, oczka cudne:-)
monika, Tomuś jest cudny, fajną kształtną buźkę ma
aga, Jagódka ma śłiczną sukienusie. jak ty ją cudnie wystroiłaś
śłiczna malutka, normalnie z tyg na tydz coraz śliczniejsza sie robi
madzia, dlaczego dupuś?
super łysolek, jak mój
widzę że w tle huśtaweczkę macie, sprawdza się? i jak mam być szczera...jestem przeciwna chodzikom

a ten filmik to chyba pierwsze próby raczkowania, tak? ale się figlarnie gramoli (jak by to moja babcia powiedziała;-))
jak on sobie nieźle radzi wstająć z łóżeczka, szok normalnie
k.m. oczka twojego Fifiego są śłiiiczneee, takie ciemne, cudo

roxy, o w mordeczkę, jakie córa ma ciemne oczy!! po kim ona je ma? a ty dodawałaś twoje fotki i męża? bo jakoś mi umknęło
hihi i widzę że mata z Ikea i żyrafa Zośka rządzą 
tikanis, Kubulek mega przystojny, jak to Moniqsan kiedyś powiedziała z jego oczkami jak spaniel
boszzzee nigdy więcej już takich zaległości

mam do nadrobienia 30 stron 
ale nic, kawka na biureczku, dam radę... confi, zazdroszczę zdjęć z basenu... super relax, prawda?
zdjęcie śpiącego Damisia pierwsza klasa
ale ten wasz piesio jest cierpliwy
widać że Damiś go męczy a suczka ani drgnie ;-) haaa ciekawe co będzie tak za pół roku, biedna psinka będzie przed Damisiem się po kątach chować
super że się tak fajnie razem bawią 
minki wymiatają, normalnie na zawołanie je robi

do teatru z nim!
oczywiście w roli aktora, nie widza ;-)mamstud, te fotki przy takim dużym stole to z chrzcin, tak> hihihi nie wiedziałam że Gaba taka chłopacara jest że tylko takimi dużymi autkami się bawi ;-)
ślicznie wyszła na tej fotce na macie
nieee nooo wymiekłam

ale Gaba prześmiesznie usnęła na tatusiu. i widzę że ma nowy kącik do zabawy
ona już sama z miseczki je?? a tak narzekasz na nią że nic nie je, ty kłamczucho 

bohaciefka, starsza córcia to chyba cała ty? śliczna dziewusia. a Gosia ma mega długie rzęsiska - po kim?
minki strzela jak jakiś zawodowy komik
:-)m&m, czapka rewelka:-) te na podłodze są świetne,i widzę futrzaka na pierwszym planie ;-) (psiaka mam na myśli), śliczne ma oczka.. tylko kurka nie mam pojęcia do kogo ona bardziej podobna, do ciebie czy do męża..
no nie wiem normalnie 
a nie mogę obejrzeć filmiku pt"uciekinier", usunęłaś go?:-(
ojjj i tobie też zazdroszczę wizyty na basenie

super frajde mieliście...
no a ten filmik, gdzie prawie biega na czworakach po mieszkaniu to normalnie wymięłam.. myślałam że jej się głowa urwie - tak się za bratem obracała, koniecznie chciała go dogonić. jestem pod wielkim wrażeniem

jola, haaa, widzę że dziewczyny już stają się zainteresowane pilotem od tv
śłiczne szkrabiki
.joluś a po ci Pan Metka - lew spokojnie spełnia tą rolę

zdjęcie ze słuchawkami na uszach - rewelka!! nie ma to jak pogaduszki z rodzinką przez skype
fotki gdzie dziewczynki wyrywają sobie niebieski kubek (czy co to jest właściwie?), po prostu cudo! normalnie takie "dorosłe" się wydają, każda chce mieć coś dla siebie

cudnie wyglądają te foteczki gdzie dziewczynki są razem i starają się dotykać nawazjem, pogłaskać itp... zazdroszcze ci takich fotek

a co do fotek z chrzcin, to wcale nie wyglądasz gorzej
skąd ci to przyszło do głowy
miałam na myśli to że fotki w studio są ustawiane, i nieważne jakby człowiek starał się przybrać pogodną minę i tak jakoś one inaczej wychodzą 
kasia, super że synek już sam siedzi, dzięki temu może się świetnie bawić na podłodze. ślicznego ma bodziaka i pięknie gryzie sobie tupaki
no i z siostrą też się rewelacyjnie dogadują 
anetka, śliczna Zuzia, takie fajne ma pulorki, lubie tak

ankzoc, to co ...mała Britney nam rośnie co?
rewelka 
moniqsan, pięnie Lilianka się bawi na nowej macie, widać żebardzo ją interesuje
śłiczne oma oczka, takie cieeemne
a czy tą ją czasem nie ubrałaś a'la Antek z Koziej Wólki

jaką wy macie śliczną pościel w łóżeczku, piękna
zazdroszczę ża że mała non stop na brzuszku, mój to pore pare sekund i już sie przewraca.. a kiedyś było jak u ciebie 
jak tam szorowanie ząbków idzie? :-) metki wymiatają

mmatysia, powiedz mi, jak się sprawdza ten gryzaczek? warto w niego zainwestować?
Fifi super wygląda, tak kolorowa na tym leżaczku, piękniś jeden
i uszka też mu fajnie tak odstają jak u Maji (m&m) i Gaby (mamstud);-)tsarina, śłiczna Iza Mirka, oczka cudne:-)
monika, Tomuś jest cudny, fajną kształtną buźkę ma

aga, Jagódka ma śłiczną sukienusie. jak ty ją cudnie wystroiłaś
śłiczna malutka, normalnie z tyg na tydz coraz śliczniejsza sie robi
:-)madzia, dlaczego dupuś?
super łysolek, jak mój
widzę że w tle huśtaweczkę macie, sprawdza się? i jak mam być szczera...jestem przeciwna chodzikom

a ten filmik to chyba pierwsze próby raczkowania, tak? ale się figlarnie gramoli (jak by to moja babcia powiedziała;-))

jak on sobie nieźle radzi wstająć z łóżeczka, szok normalnie

k.m. oczka twojego Fifiego są śłiiiczneee, takie ciemne, cudo

roxy, o w mordeczkę, jakie córa ma ciemne oczy!! po kim ona je ma? a ty dodawałaś twoje fotki i męża? bo jakoś mi umknęło

hihi i widzę że mata z Ikea i żyrafa Zośka rządzą 
tikanis, Kubulek mega przystojny, jak to Moniqsan kiedyś powiedziała z jego oczkami jak spaniel
:-)boszzzee nigdy więcej już takich zaległości