reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Jolu ja już nie wiem co Ci pisać bo będe się powtarzać. Uwielbiam patrzec na panny A&A. I tak jak pisały dziewczyny super się tulą do taty. Mój Julek to taki "samodzielny" przytuli się tylko jak spiący jest.

Moniqsan pozycję Lili do spania są naprawdę wymyslnę. A fryzurka po spaniu i uśmiech na buzi cudny.

Iwona Michałek kombinator mały:tak: Fajny chłopak

Kasica Roksana jest cudna, naprawde jak dwulatka wyglada. Taka słodka dziewczynka z nie no i te włoski obłędne.
A swoją droga właśnie ciekawe jak Kokoszki Mania teraz wyglada.

Mamomatysia zdjęcia z urlopu super. No i ta figurka...rewelacyjnie wygladasz. Nie mozliwe, że dwójeczke urodziłaś. A Fifi z "wujkiem" fajnie wyglada.

M@dzi@ Kamilek będzie takim przystojniakiem, że hoho. No cudne ma oczy i śliczną buzię. A Ty ... naprawdę pomyślałam że to siostra jest i zaczełam mysleć czy ty masz starsze dzieci.

Chociaż to nie jest do końca odpowiedni wątek - na życzenie Marzenki:-) Aha teraz czekamna Twoje:-D:tak:

Załączniki

• IMG_0555.jpg
    IMG_0555.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_1332.jpg
    IMG_1332.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_1612.jpg
    IMG_1612.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 114
  • IMG_1390.jpg
    IMG_1390.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 107
moniq, haha no niezłe akrobacje serwuje wam Lilianka :-):-)

iwona, "pożeracz łyżeczek" ;-):-) ciekawe co zje następną razą? :sorry2:

kasica, łoooooo matko padłam z wrażenia :szok::szok::szok: jakie ona mu kudełki, szok!! toż normalnie 2-letnie dziewczynki nie mają takich włosków jak ona :nerd: ciekawe jakie będzie miała włoski jak będzie szła do komunii :-D:-D nie obcinaj pliiisss :tak::tak:

mmatysia, śłiczne widoczki. ehhh ale ci zazdroszczę, bo w wyobraźni już poczułam te promyczki słoneczka na skórze :zawstydzona/y:
widać że Fifi odziedziczył geny rodzinne co do podróżowania - uśmiechnięty i zadowolny :tak:
fotki pod wodą super, to z waszego aparatu?

madzia, Kamilek jest boski, na tej pierwszej fotce wyszedł jak jakiś zawodowy model :-) jakie ma boskie oczka - można się rozpłynąć :happy2:
to ty jeesteś na tej fotce?? :szok::szok: nie no bez kitu :nerd: na avatorze wydajesz się wyglądać poważniej :tak:;-):-)

nina, ślicznie wyglądałaś, pięknie!! :tak::tak::-)

Nina - świetne foteczki. Ta plażowa to już w ogóle, no i ta ze zlożonymi rączkami - śliczne!!!
Pieknie wygladaliście (nie, żebyś teraz wyglądała źle... chociaż nie mamy z czym porównywać :baffled::-( - jedynie na fotkach z Chrzcin nam się pokazałaś...:sorry2:)

m@dzia ale ty mlodziutko wygladsz,a kamilek slodziak z tym pomaranczowym noskiem

pomaranczowe noski gora!!!:-)

zauwazylam ze chyba wiekszosc naszych chlopakow ma tkie

nina zdjecia slubne fajne,bardzo drobniutka jestes

m@dzia ale ty mlodziutko wygladsz,a kamilek slodziak z tym pomaranczowym noskiem

pomaranczowe noski gora!!!:-)

zauwazylam ze chyba wiekszosc naszych chlopakow ma tkie

nina zdjecia slubne fajne,bardzo drobniutka jestes

hihih byłam przed ciążą chudsza( a i tak mówiłam, że gruba jestem) teraz mam parę kilo więcej.To raczej zasługa sukienki, że wygladam drobno. Zawsze marzyłam o takiej bombkowej, ale jak przymierzyłam to się okazało, że to nie dla mnie:tak:

reklama
Nina-Ślicznie wyglądałaś w tym wyjątkowym dniu.
mmatysia, śłiczne widoczki. ehhh ale ci zazdroszczę, bo w wyobraźni już poczułam te promyczki słoneczka na skórze :zawstydzona/y:
widać że Fifi odziedziczył geny rodzinne co do podróżowania - uśmiechnięty i zadowolny :tak:
fotki pod wodą super, to z waszego aparatu?
Nie z Fifika to raczej podróżnika nie będzie:no::no::no:.Każda przejażdżka czy samochodem,czy autobusem czy pociągiem o samolocie nie wspomnę zaczyna się kilkunastominutowym koncertem:baffled: Po tym koncercie zawsze mam nerwy w strzepach i odechciewa mi się wszystkiego:dry:
Fotki z pod wody to od znajomych-kupili aparat jednorazówkę dlatego nie najlepszej jakości:sorry2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry