reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Nina ślicznie wyglądałaś:tak::tak::tak: a ja musiłabym wpierw zeskanować moje fotki... może jutro:baffled:... a gdzie Ty mieszkasz? bo zdjęcie na plaży bardzo fajne:tak:

reklama
Dziękuje wszystkim za te miłe słowa

Nina ślicznie wyglądałaś:tak::tak::tak: a ja musiłabym wpierw zeskanować moje fotki... może jutro:baffled:... a gdzie Ty mieszkasz? bo zdjęcie na plaży bardzo fajne:tak:

Oj to czekam do jutra:tak::-D
Ja mieszkam w Bełchatowie:-D niestety nie ma tam plaży, zdjęcia robilismy daleko od domku i nie były w dniu ślubu robione.

to i ja pokaze moich chlopcow:-)

Załączniki

• CIMG1281.jpg
    CIMG1281.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 118
  • CIMG1311.jpg
    CIMG1311.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 109
  • CIMG1268.jpg
    CIMG1268.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 77
M@dzi@....jaki z Kamilka slodziak...śliczny chłopczyk:tak:
Już nie wnikam z którego roku są te zdjęcia:-D ale superowo wygladacie z mężem:tak: Swietna laseczka z Ciebie:tak::tak::-)

Nino...bardzo ładne macie zdjęcia ślubne,takie inne:tak::-) Bardzo fajna z Was para,ładna kobieta z Ciebie:tak::-)

Martalis...ślicznych masz synusiów:tak: A te niebieskie oczka mnie powaliły,piękne:tak::-)

To i ja wstawie kilka terazniejszych zdiec

Załączniki

• telefon 412.jpg
    telefon 412.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 127
  • telefon 414.jpg
    telefon 414.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 97
  • telefon 559.jpg
    telefon 559.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 140
  • telefon 424.jpg
    telefon 424.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 113
  • telefon 626.jpg
    telefon 626.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 150
  • telefon 643.jpg
    telefon 643.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 133
  • telefon 667.jpg
    telefon 667.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 99
  • telefon 675.jpg
    telefon 675.jpg
    90,5 KB · Wyświetleń: 136
  • telefon 689.jpg
    telefon 689.jpg
    73,2 KB · Wyświetleń: 129
  • telefon 697.jpg
    telefon 697.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 121
nino pięknie :-D i nie spotykane..

martalis ekstra chłopaki ;-)

florencja super rodzinka, roboty pewnie masz pełna ręce, ale nie ma to jak radość dzieci wokół siebie... podziwiam i mam nadzieje, że za kilka lat też bede mogła pochwalić się gromatką ;-)

martalis - ale Ty masz przystojnych Synów:tak::tak::tak:!!! Xaverek ciągle mi przypomina moją Jagę (oczka, fryzurka, pultynki) :-D- obiecaj nam ich częściej pokazywać!!!

florencjo - ależ Ty masz cudowniastą Rodzinkę:-):-):-). Krzysiu jest suuuper - maskotka Rodziny:tak::-D, a jego Siostry - nonono... Modelki!!!

reklama
Florencja, naprawdę śliczne masz córki!
i wiesz jak patrze na te zdjęcia, to "wiem" dlaczego chcę mieć jeszcze dziecko, a Ty jesteś moim przykładem że można to "przeżyć". (bo ja ostatnio wątpię w to i boję się tego kolejnego)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry