reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Mamamatysia- super fotki, widac ze sobie odpoczeliscie i urlipok sie udal, swietne zdjactka

Kasica- jak pisalam juz wczesniej Roksanka jest super cudowna i az slow brak!! A ta pizza to chyba zawsze juz bedzie mnie rozwalac hihi

reklama
Na życzenie Moniqsan
W drugiej dobie
1.JPG

tu na spacerku 28 dni
r.JPG

kończy dwa miesiące(chrzest)
DSC_0441.JPG

trzy miesiące skończone
1219.JPG

wrzesień basen
SL271273.JPG

jakoś z listopada
SL271768.JPG

i ostatnie z grudnia
92.JPG

mniej więcej te co mam na serwerze ;-)

Kasica -no cudowna ta Twoja Roksanka:tak::-):-):-)!!! same achy i ochy mi się cisną na usta!!!
Włoski ma po prostu zarąbiste - druga Mania kokoszki :tak::tak::tak::-)

a fotka z pizza - rewelka!!!

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa pod naszym adresem:-).
Kasica-Roksana jest cudnaaaaaaaaa.A te włoski to po prostu-zachwycające(fryzura z listopada nasunęła mi pewne skojarzenia z pewnym wykonawca rockowym:sorry2:)A pizza chyba tez jej zasmakowała, co?

a ja jak zwykle mam do nadrobienia :cool2:

m&ms- sliczna Majunia a jak pieknie sie usmiecha :-p

kasia1208- wiesz co fajna laska z tego Filipka :-D

agakm- minka na fotce nr 3- powalająca:-D Jagusia ma śliczne oczka....... cudo!

monika1977- widzę, że Tomuś przejął kontrolę nad pieskiem :-D

okruszek- tymus jest sliczniusi, zdjecie nr 2 extra ma tak delikatna urode ze na tym zdjeciu wyglada jak dziewczyneczka

barmanka79- sesja poprostu cudowna!!! zdjecie nr 2 powalilo mnie na kolana jakie ona ma piekne oczy :szok: i sama słodycz na fotce 3. Slicznie wygladałas

roxy31- wow ale nadusia ma piekne oczka i taką delikatną buźkę:tak:

nina2003- ale Ci przystojniaczek rosnie, a jakie minki strzela ;-)

moniqsan- extra Lili przybiera pozycje do spania :-D sesja w wanience rewelka:-), zdjęcia ze świąt śliczne Lili wyglada jak mała modeleczka ps. jestes bardzo podobna do mamy :tak:;-)

jola466- śliczne fotki.... z tatusiem takie rozczulające, a w czpaeczkach cudasne ;-)

iwona100na- extra zdjęcie z łyżeczką :-D

kasica212- Roksanka jest cudowna, te jej włoski są poprostu rewelacyjne wygląda naprawdę na dużo starszą dziewczynkę a minki są powalające :-D

mamamatysia- sliczne zdjęcia.... ohhhhhh aż się rozmarzyłam :blink:wygladacie cudownie ty w szczególności i ty urodziłaś 2 dzieci :confused::confused:, zdjęcie filipka w krzesełku pierwsza klasa

ankzoc dzieki na te jej minki to ja czasem wybucham śmiechem i biedna nie wie o co chodzi

mmatysia pizze jej ledwo dało się zabrać tak jej zasmakowała a jak już się udało odstawić ją od talerza to było przy tym wrzasku co nie miara

aga dzięki

Kasica - no j już miałam przyjemność oglądać Twoją Roksankę, ale z miłą chęcią patrzę na te zdjęcia:tak: Jest rewelacyjna!!!

Mmatysia - piękne wakacje... powtórzę się - Zazdroszczę!!! A Ty Kochana... no ja nie wiem czy ja się chcę spotykać... Toż ja na prawdę jak baleron przy Tobie wyglądam:-D:-D:-D!!! A Filipek jest cudny!!!

reklama
Kasica Twoja dziewczynka tymi własami mnie zabiła a wyglądem suupperr masz się czym pochwalić
Mamamatysia śliczne zdjęcia super wakacje fanie że sobie pojechaliście i fakt figura miodzio:-D
a teraz troche nas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry