• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

No to ja, żeby nie narobić sobie zaległości:tak:
Na wstępie podziekuje za miłe komentarze:tak:

Mamstud Gabrysia mi przypomina Ciebie, chociaż każdy pisze, że Twojego M. Zgadzam się, że wygląda na rozrabiarę małą. A z dziadkiem bardzo ładnie wygladają

Saro, ależ się Mateusz zmienił. Dawno go nie było i widać bardzo różnicę. Przystojniak rośnie mały i taki poważny. Wygląda na ponad roczek.

Confi a Damianka zdjęcia jak zwykle różnorodne. Na pierwszym jak aniołek, a na ostatnich mały złośnik - psotnik. No i ten pomarańczowy nosek... uroczy.

reklama
Confi fajna sesja Damianka, świetne miny robi mały przystojniak:tak: jak ząbków dostanie to dopiero będzie mała zadziora;-) bardzo ładna bluzeczka!

Dziękuję kochane za bardzo miłe słowa:tak: zaskoczyłyście mnie, że Mati wygląda doroślej:cool2: właściwie to jest jednym ze starszych majówkowych dzieci, bo urodził się w kwietniu:tak: A co do ubierania to akurat bluzeczka z fotek ostatni raz była założona, bo rękawki przykrótkie się zrobiły, jak widać...;-)

Mamstud nie piszę na ogólnym za dużo, bo rzadko zaglądam i nie jestem na bieżąco z Wami. Ściski dla Ciebie i Gabuni, jak zrobię sobie jakąś fotę to załączę:tak: bywam cząściej fotografem niż modelką;-)

saro - ależ Ci wyprzystojniał Synek... piękne ma oczęta

Confi - cudowniak moj Kochany :******. Minki ma po Teściowej:tak:;-) Ostatnia fotka zarąbista!!!

Confi, Damiś śliczny, zdecydownie do Ciebie podobny!!!:tak::tak::tak:
Założę się żę jak byłaś mała ( a może i teraz ;-);-) ) robiłaś takie minki i byłaś takak aparatka jak Damiś!!.:-D:-D:-D:-D

Mamstud daIej uwazam ,ze Gaba podobna jest do Ciebie.:tak:.
Zdjęcie w kartonie skojarzyło mi sie z Nataszką Marzenki. Pamiętacie te jej zdjecie w kartonie?:-)

Sara ja tez odniosłam wrazenie,ze Mateuszek jest duży i dorosIej wygIąda jak na swoj wiek.:tak:

Confi, Damiś daIej wymiata minkami.:tak:Zrobiłaś aIbum z jego minaskami?

confi- dzieki a teraz przygotowalam drobny komentarz do twoich zdjatek ale sie nie obraz boto komentarz z jajami:P

zdjecie 1: o bojciu, matka mnie znow fotografuje
zdjecie 2: pokaze jej jak umiem grac
zdjecie 3: oo zaraz cos tu zbroje
zdjecie 4: a pocaluj sie babo w pupe z tymi zdjeciami
zdjecie 5: mam dosc...

ale confi kochana to tak dla jaj , nie umialam sie powstrzymac bo damis robi takie swietne minki:)

I znowu mam zaległości na tym wątku:zawstydzona/y: ale z przyjemnością je nadrabiam;-)
Mamstud-Bardzo lubię to zawadiackie spojrzenie Gaby.Fota z bucikami słodka:-)
Saro-Ochrzan!Dlaczego tak rzadko pokazujesz nam tu Matysia???Ale on urósł,bardzo wydoroślał no i jakie postępy robi.
Mmatysia zdjęcia z Egiptu super, wybacz ze to napisze ale po raz pierwszy przyćmiłaś swojego syna. Kobieto jak Ty wyglądasz!!! :szok::szok::szok:Wow...figura modelki, co za brzusio...pięknie no i to otoczenie. A tych "wujków" to mogłaś ze sobą przywieźc .... mnie by się też jeden taki przydał ^^
Confi-Strasznie mnie zawstydziłaś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Damianek niesamowity jak zawsze.Super wygląda w zimowym wydaniu no i to ostatnie spojrzenie:-D
Ja wrzucam ostatnią fotkę Filipa.Niektóre mamusie ja znają z pewnego portalu:-D:-D:-D

Załączniki

• Obraz 001 [MiniFoto].jpg
    Obraz 001 [MiniFoto].jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 101
confi
Damiś jak zwykle wymiata:-) minki pierwsza klasa:tak:
mamamatysia
filipek jest cudowny!!!!!:-) boshe nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć!!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry