reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Jolu-Tego mi brakowało naszych dwóch forumowych słoneczek:-D:-D:-D.
ja na nie patrze to gęba mi się sama śmieje.Fotka na sankach superowa(powiedz jak ty je na nich utrzymujesz-Filip zwiewa jak tylko go posadzę-nasz rekord to przejechane 20 m:eek:).Słodkie zdjecie z tatusiem.No i ty bardzo ładnie wyglądzasz

Dziekuje za komplemenciki.....:-)..a na saneczkach bylismy okolo godzinki....dziewczyny zaczelu usypiac...:-D...a jak je posadzilismy to siedzial i sie rozgladaly, wiec nie mialam takiego problemu jak Ty z Fifim...:tak:

Jolu - ostatnia fotka na widokówkę, plakat, bilboard!!! Cudne!!!
A Ty jak ładnie wyglądasz:tak::-):-):-)Normalnie jakbyś aniołki wychowywala... :tak::-)
Tatuśkowi też jest super w babskim gronie;-)

Nieeee ze fajne te zdjecie na sankach???:-):-):-):-)..tez mi sie podoba...:tak::tak:...Dziekuje slicznie za skomplementowanie mojej osoby.....:-), ale Agus ja tam makijaz mialam i zdjecie robione z daleka wiec sama rozumiesz .....:sorry::-D:-D:-D

I ja się uśmiałam:-DI dla mnie dziewczynki są obie piękne i jednakowe:sorry: jak byś dała zdjęcia jednej to bym nawet nie zauważyła:eek:

Noooo.. cos Ty Kasiu ....nadal nie mozesz rozroznic dziewczyn???? :-D
Buziak dla Ciebie...:-):-):-)

dokładnie, mam tak samo :zawstydzona/y::tak::-D:-D

joluś zdjęcia śliczne, super się prezentujecie, tak rodzinnie :tak: fotka na saneczkach pierwsza klasa :tak: dziadkowie mieli super pomysł z zakupem tego sprzętu :tak:

Nieee no i nastepna ktora nie rozroznia moich tak innych kobitek....:-D, ale wybaczam....:tak::tak:
A z saneczkami dziadkowie trafili ..masz racje szkoda tylko ze przez te mrozy na saneczkach bylismy tylko raz :sorry:...no ale mam nadzieje ze w nastepna zime sobie odbijemy...:-)

jola- no cudne te twoje dziewczynki i zawsze tak cudnie ubrane:) zdjecie na saneczkach cudne:))

Jolu dziewczynki sama słodycz tylko schrupać

Tikanis, Kasica.....dziekuje slicznie....:-)

Jolu....oj brakowało tu Twoich dziewczynek....cudne są i jak zawsze bardzo eleganckie:tak:
Jesteście super rodzinką...takie ciepełko bije z tych zdjęć:tak::-)

O jak mi milo ze tak napisalas.....:-)

jola466- zdjęcia dziewczynek, jak zwykle cudowne, ale na saneczkach to poprostu rewelacja!!!! a 2 cześci 2 spiące księzniczki- słodkości. Joluś a ty...... brak słów.... ślicznie wyglądasz, a na pewno nigdy bym nie powiedziała,że nosiłaś w brzuszku te 2 dziewuszki :tak:

Ankzoc....no az sie zarumienilam.....wielki buuuziolek...:tak:

Jolu - druga częśc fotek, równie piękna jak ta pierwsza.
Uwielbiam fotki całego kompletu (można szukać podobieństw Dziewczynek w Rodzicach:tak:;-)).
No i przyznaję się do nałogu - zawsze patrzę na buciki Dziewczynek :sorry:, bo za każdym razem mają coś innego, a każda para jest cudna:tak::-):-):-).
Fotka z ciasteczkiem extra, ale jeszcze fajniejsza jest ta z zadartą nóżką, no i "śpiochy" (Boże - jakież słodkie są Dzieciaczki jak śpią- prawda?):tak::-):-):-)

Aga..ja tez uwielbiam spiace maluchy....czesto pstrykam zdjatka jak spia....masz racje ......tak slodko wtedy wygladaja....:tak::tak:
Fajnie ze podobaja Ci sie butki dziewczynek....

Jola twoje dziewczynki to takie dwa skarby naszego forum śliczne i jakie strojnisie
:tak:

:-):-):-):-):-):-):-)

kasica, bombowe zdjęcia :-D:-D to drugie zatytułowałbym "Egzorcyzmy Roxanki" :rofl2::rofl2:
wow, jak ona sztywno (znaczy sie prosto ;-)) stoi przy pchaczu :szok::szok: mój to kołyszę się na wszystkie strony świata :-D najlepiej mu się stoi przy ławie ;-)

a dawno nas nie było.......... to się powklejamy :-D:-D:-D

Załączniki

• P2170138.jpg
    P2170138.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 77
  • P2170181.jpg
    P2170181.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 78
  • P2180219.jpg
    P2180219.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 74
  • PICT1765.jpg
    PICT1765.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 66
  • PICT1902.jpg
    PICT1902.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 68
  • PICT1975.jpg
    PICT1975.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 75
  • PICT2056.jpg
    PICT2056.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 67
  • PICT2088.jpg
    PICT2088.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 71
Kasica....Roksanka jest przecudna,nawet jak płacze,słodziak jeden:tak: Ochhh na temat włosków to już nic nie napisze....to z zazdrości:zawstydzona/y:;-):-)

Ankzoc.....Majeczka jest śliczna,zdjęcie z chrupkiem jest extra...już je gdzieś widziałam:-D;-) I widze że spineczka we włoskach...ja też tak chce,mój mały łysolek to chyba w wieku 2 latek spineczki będzie nosiła:tak:

ankzoc, nooo dawno Cię tu nie było :tak::eek: fajnie że dałaś nowe foteczki bo niebawem byśmy zapomniały jak Majeczka wygląda :-p
jakie ona ma oczyska :szok:
ostatnie zdjęcie zasługuje na duży plakat na ścianę - Piękne bez dwóch zdań!! te oczka, te rzęsy :szok::szok::-) też ma długaśne rzęsiczki jak mój Marcelitko
;-):happy:

ohhhhhhhh dziekuję dziewczynki, aż miło się na serduchu robi jak się czyta takie słodkości o swoim dziecku :happy::happy::happy::happy::happy: co do oczu to faktycznie ma wielkie i te rzęsy długaśne aż jej zazdroszczę, chociaż wszyscy mówią, że to po mnie :sorry:

Ankzoc...Majunia jest suuuper....ostatnia fotka ze spineczka we wloskach jest urocza:tak::tak::tak:....no i rzeczywiscie ma piekne oczka i dlugie rzeski..:-)
Oj..bedzie uwodzic plec przeciwna jak nic....:-D:-D:tak::tak:

reklama
Aniu, jaka Maja do ciebie podobna!!!! śliczna!!

Jolu, brakowało mi dziewczynek i Ciebie. A wogóle to jak patrzę na twoje zdjęcia to ci zazdroszczę....

Do góry