Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jolu-Tego mi brakowało naszych dwóch forumowych słoneczek.
ja na nie patrze to gęba mi się sama śmieje.Fotka na sankach superowa(powiedz jak ty je na nich utrzymujesz-Filip zwiewa jak tylko go posadzę-nasz rekord to przejechane 20 m).Słodkie zdjecie z tatusiem.No i ty bardzo ładnie wyglądzasz
...a jak je posadzilismy to siedzial i sie rozgladaly, wiec nie mialam takiego problemu jak Ty z Fifim...
Jolu - ostatnia fotka na widokówkę, plakat, bilboard!!! Cudne!!!
A Ty jak ładnie wyglądasz:-):-):-)Normalnie jakbyś aniołki wychowywala...
:-)
Tatuśkowi też jest super w babskim gronie;-)

...Dziekuje slicznie za skomplementowanie mojej osoby.....:-), ale Agus ja tam makijaz mialam i zdjecie robione z daleka wiec sama rozumiesz .....

I ja się uśmiałamI dla mnie dziewczynki są obie piękne i jednakowe
jak byś dała zdjęcia jednej to bym nawet nie zauważyła
![]()

dokładnie, mam tak samo
joluś zdjęcia śliczne, super się prezentujecie, tak rodzinniefotka na saneczkach pierwsza klasa
dziadkowie mieli super pomysł z zakupem tego sprzętu
![]()
, ale wybaczam....

...no ale mam nadzieje ze w nastepna zime sobie odbijemy...:-)jola- no cudne te twoje dziewczynki i zawsze tak cudnie ubranezdjecie na saneczkach cudne
)
Jolu dziewczynki sama słodycz tylko schrupać
Jolu....oj brakowało tu Twoich dziewczynek....cudne są i jak zawsze bardzo eleganckie
Jesteście super rodzinką...takie ciepełko bije z tych zdjęć:-)
jola466- zdjęcia dziewczynek, jak zwykle cudowne, ale na saneczkach to poprostu rewelacja!!!! a 2 cześci 2 spiące księzniczki- słodkości. Joluś a ty...... brak słów.... ślicznie wyglądasz, a na pewno nigdy bym nie powiedziała,że nosiłaś w brzuszku te 2 dziewuszki![]()

Jolu - druga częśc fotek, równie piękna jak ta pierwsza.
Uwielbiam fotki całego kompletu (można szukać podobieństw Dziewczynek w Rodzicach;-)).
No i przyznaję się do nałogu - zawsze patrzę na buciki Dziewczynek, bo za każdym razem mają coś innego, a każda para jest cudna
:-):-):-).
Fotka z ciasteczkiem extra, ale jeszcze fajniejsza jest ta z zadartą nóżką, no i "śpiochy" (Boże - jakież słodkie są Dzieciaczki jak śpią- prawda?):-):-):-)

Jola twoje dziewczynki to takie dwa skarby naszego forum śliczne i jakie strojnisie
![]()

to drugie zatytułowałbym "Egzorcyzmy Roxanki" 

mój to kołyszę się na wszystkie strony świata
najlepiej mu się stoi przy ławie ;-) 

Ochhh na temat włosków to już nic nie napisze....to z zazdrości
;-):-)
;-) I widze że spineczka we włoskach...ja też tak chce,mój mały łysolek to chyba w wieku 2 latek spineczki będzie nosiła

fajnie że dałaś nowe foteczki bo niebawem byśmy zapomniały jak Majeczka wygląda 

:-) też ma długaśne rzęsiczki jak mój Marcelitko;-)