reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Ankzoc-No nareszcie zdjęcia mojej ślicznej synowej:-);-). Z pchaczkiem super sobie radzi, zdjatko z chrupkiem znajome;-),ale to ze spineczka mnie zauroczyło-cudna niunia.Cmok,cmok(wiadomo od kogo:-D:-D:-D)

reklama
jpg.gif
dziewczynki słodkie te wasze małe skarbeńki!!!można godzinami na nie patrzeć!no i ja postanowiłam cośik wklejić -wkońcu niewidziałyście mojej Niki

:-D
jpg.gif
no i jeszcze następne:-)pierwszy raz wklejam fotki więc na raty:-)

jpg.gif
jpg.gif
na jedenej fotce Niki jest ze swoim młodszym chłopakiem:) mam nadzieje,że niemacie mi zazłe że dałam tak jedne za drugimi

Załączniki

• butla.jpg
    butla.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 77
  • IMGP4527moja dama.jpg
    IMGP4527moja dama.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 75
  • IMGP4772kozy.jpg
    IMGP4772kozy.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 82
  • IMGP4796psoty.jpg
    IMGP4796psoty.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 72
  • IMGP4799buju.jpg
    IMGP4799buju.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamo Niki, za jednym zamachem możesz dotać maxymalnie 10 zdjęć :tak::tak:
no i w tym ostatnim poście nie widzę żadnych fotek :no::-(
twoja córeczka jest prześliczna :tak::tak: taka blondyneczka o niebieskich włosach :-) i też ma długie rzęsiczki - jak dobrze widzę;-)
a za robienie "wydyganej" minki powinna dostać jakąś Nagrodę :-D:-D rewelacja :laugh2:

jpg.gif
jpg.gif
dzięki barmanka;)minki to czasem robi takie ,ze z M wymiekamy poprostu ,no i widzisz jak się motam wstawiłam znów te dwa ostatnie zdięcia i niewiem czy coś tym razem mi wyszło?!oj tak to jest jak się wprawy niema
jpg.gif
jpg.gif

Ostatnia edycja:
Ślicznoście te wasze dzieciaczkli
Aniu miodzio jest the best prześliczna z niej będzie dziewczynka ja mam słabość do niebieskich oczu a coś czuje że tu takie będą
Mama_niki Niki też bardzo ładniutka taka wesoła i super siedzi na tym krzesełku rewelka

Przepiekne sa te Wasze dzieciaczki, postanowilam dodac na razie choc jedna aktualna fotke Wicia :)

Załączniki

• P1210111.jpg
    P1210111.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 73
mamo Niki, za jednym zamachem możesz dotać maxymalnie 10 zdjęć :tak::tak:
no i w tym ostatnim poście nie widzę żadnych fotek :no::-(
twoja córeczka jest prześliczna :tak::tak: taka blondyneczka o niebieskich włosach :-) i też ma długie rzęsiczki - jak dobrze widzę;-)
a za robienie "wydyganej" minki powinna dostać jakąś Nagrodę :-D:-D rewelacja :laugh2:

Barmanko - chyba o niebieskich oczkach?? :-D:-D:-D

mamo Niki - no cudna ta Twoja Nikuśka. Pyzka jak moja ;-):tak:- i to chuligańskie spojrzenie (iskierki w oczkach)... Bosska!!!
A "wydygana" minka rzeczywiście jest the best :tak::-):-):-)

Owca - wowww - ależ Ci się Synek zmienił. Taki dojrzały się zrobił, no i włoski dłuższe, gęściejsze... Buziak od Ciotki Agi :*

reklama
Do góry