reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mamamatysia-świetnych masz synków, a młodszy jest uroczy zresztą jak wszystkie majowe dzieciaczki:-D
Mamstud- no no córcia miodzio:-)no i już odkryła nóżki, mój na razie rączki:-p
Sara-piekna mamusia i synek:-)gratuluje figury
Confi-synek faktycznie Ci wydoroślał, taki kawaler się z niego zrobił, przystojniaczek mały:happy2:
barmanka-śliczne niebieskie oczka ma Twój synek, taki słodziak z niego, fajnie zahustowani jesteście:happy:
aga_k_m-bidulka, wymęczyli biedaczkę w Kościele;-)mała Księżniczka
marychna-jaką cudną fryzurkę ma Tomaszek
Eluś-ooo jaką masz córkę ślicznotkę,a synuś kochaniutki

Ostatnia edycja:
reklama
To móje malutkie Kochanie

Załączniki

• P8190409.jpg
    P8190409.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 82
  • P8190416.jpg
    P8190416.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 111
  • P8190427.jpg
    P8190427.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 104
  • P8220450.jpg
    P8220450.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 84
  • P8220452.jpg
    P8220452.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 78
  • P8240473.jpg
    P8240473.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 70
mamamatysia- jak mata przyszła i ja rozłożyłam, mały na początku na niej płakał, potem usnął:-)a teraz to różnie, on za bardzo na niej leżec nie lubi, jak mu zabawki z niej do połąku przy leżaczku przywieszam to bawi sie nimi, śmieje i krzyczy, ale leżeć na macie to może z 15 min i potem jest płacz:baffled:

marychna ale Tomus ma fzyzurke he he he super ;-) bys oddala troche tych wloskow dla mojego łysolka;-)
mamstud ale Gabunia to zdolniacha, moj synek jeszcze stopek nie dotyka :baffled:
barmanko kolor chusty bardzo pasuje do koloru oczu synka (przynajmniej na pierwszym zdjeciu tak fajnie to widac )
okruszku a dlaczego dzidzia wytyka jezyczek do kochanych ciotek z bb ??? no no nie ladnie :-D;-)
Confi a ja jak zwykle pochwale ubranko Damianka ;-) Polowka git :tak:
elus milo Cie widziec :tak:i w dodatku taka wystrojoną :tak:slicznie:tak: synek bedzie mial chyba bardzo jasne wloski ? jest uroczy ale Patrycja to normalnie modeleczka :tak:
Aga km oj nie dalo sie ukryc nie zadowolenia Jagody :-D coz za rozpacz na 3zdjeciu ;-)
aneteczka Miloszek tak usypia na macie jak moj Gucio ;-)

kasia1208 ja też nie widzę Twoich fotek :-( Ale chyba ja chyba zawsze tak mam (z Twoimi) :confused:

aneteczka jaaaaaaki slodziak :-) Tylko się zapatrzeć :tak:

aga_k_m ale się mała bidulka napłakała :-( Szkoda mi jej i Was, bo wiem jakie musiało być to męczące :-( No, ale najważniejsze że już po i imprezka udana. A mąż i jego brat faktycznie dryblasy :-) Ciekawe jaka Jagódka będzie wysoka? :happy:

elus77 Fajne dzieciaczki, a Patrycja to już fest dziewczyna. Na pewno już pomaga przy synku :tak:

confi My w Jastrzębiej też ostatnio byliśmy, ale bezplażowo (zeszliśmy tylko do plaży ... się zmachaliśmy z wóziem ... :zawstydzona/y: ). Fajnie Damianek w tej czapie wygląda. I w ogóle jakoś tak doroślej niż na swój wiek :tak: No i widzę że ptaszek lamaze dalej kumpluje

okruszek Ale Wam ślicznie na tle tych kwiatków. Super zdjęcie. A Tymek fajniusi. Więcej zdjęć poproszę :tak:

barmanko Bardzo Wam do twarzy w tej chuście. I jakie macie fajne okolice (jak na wakacjach) Poza tym Twój syn to bardzo wyraziste dziecko ... no i te oczka ... przepiękne. A o makijażu możesz zapomnieć. Nie wygląda byś go potrzebowała (ja bez to dopiero jestem stwór) :baffled:

mamstud Faktycznie, powód pierwszorzędny :tak: Ja czasami mam lenia do wyciuągnięcia cycora (a wyciągam czasami nawet co godzinę) ale jak już mała sie dorwie to nie ma niczego nad ten widok :tak:
Super Gabunia trzyma już stópki :tak: Lilia to dopiero jak jej podstawię to łapie i trzyma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry