reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
martatt ale słodziutkie jest Twoje Maleństwo. Az by się chciało brac i przytulać. Jeju ale mnie te wszystkie zdjęcia wzruszają. Ja nie wiem co to będzie w sierpniu :D

reklama
Zobacz załącznik 229411

A to moja Lilianna. :) Na wizycie wszystko ok, połówkowe bez zastrzeżeń. Oczywiści wyszło o prawie 2 tygodnie mniejsze niż wg OM,czyli poślizg nadal zaliczamy. (wg OM to 21t6d a wg USG uśredniona wartość to 20t0d), termin wg tego usg wyszedł na 12 sierpnia (wg tego w 12 tygodniu 10 sierpnia także przyzwyczajam się do myśli,że to jednak nastąpi później).
Lilunia mocno sie nie ruszała,tak jak myślałam- leniuszek. Jstem spokojniejsza.Aaaa wagi nie znam , wymiar ciemieniowo-siedzeniowy to 14,6cm więc do wielkoludów nie należy ale wg kości udowej ma długie nóżki ;) także pewnie to się jakoś wyrównuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zobacz załącznik 229395

A to moja Lilianna. :) Na wizycie wszystko ok, połówkowe bez zastrzeżeń. Oczywiści wyszło o prawie 2 tygodnie mniejsze niż wg OM,czyli poślizg nadal zaliczamy. (wg OM to 21t6d a wg USG uśredniona wartość to 20t0d), termin wg tego usg wyszedł na 12 sierpnia (wg tego w 12 tygodniu 10 sierpnia także przyzwyczajam się do myśli,że to jednak nastąpi później).
Lilunia mocno sie nie ruszała,tak jak myślałam- leniuszek. Jstem spokojniejsza.Aaaa wagi nie znam , wymiar ciemieniowo-siedzeniowy to 14,6cm więc do wielkoludów nie należy ale wg kości udowej ma długie nóżki ;) także pewnie to się jakoś wyrównuje.

polianna mnie się załącznik nie otwiera ;)
fajniutko ze wszystko dobrze :-)

ja będę podniecona w poniedziałek po USG 4D :-)

Polianna, śliczna mała księżniczka :-D
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tego usg 3d/4d :zawstydzona/y: Ja idę na zwykłe, może jakoś później zrobię to, jak finanse pozwolą :tak:

kiniusia a czemu mi się załącznik nie otwiera od polianny :-(

Shyla...hmm..dziwne :(
kiniusia - ja płaciłam jak za normalna wizytę , w innym wypadku pewnie nie pozwoliłabym sobie na 4d bo to koszt ok. 250-300zł...

3d...jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Polianna, o to super Ci sie trafiło :tak::-)
Shyla, u mnie wszystko w porządku. Format jest jpg, więc nie powinnaś mieć problemów. A wyskakuje Ci jakiś komunikat?

wyskakuje coś po angielsku i później pisze ze mam się skontaktować z administratorem :/
i szybko znika...
a wszystkie inne załączniki mi otwiera bez problemów tylko ten nie mogę...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry