Ja mam też taki flak skóry na brzuchu i powiem wam że po pierwszej ciąży to on mi do końca nigdy nie wciągnął się chociaż nie mogę powiedzieć że wisiał tak jak teraz ale jednak ta skóra już nie była taka sprężysta jak za czasów panieństwa buuuu a teraz to mam normalnie masakre
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
jakos tak samo wyszlo
dokładnie:--
-
-
-
-( czuje sie wtedy jak taka babcia 80 letnia :-
-
-
-(
nie narzkajcie....52 kg-marzenie

ja nie dosc ze duuuuuzzzzooooooooooooo wiecej to jeszcze ten brzuchol.....

ale jak juz wczesniej wspomnialam brak mi systematycznosci:--( dwa dni posmaruje dwa dni odpuszcze:-( ech len jestem do potegi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Tygrysku ja też leń jestem-poużywam góra 3-4 dni i później mi się nie chcę

tygrysek82
Fanka BB :)
no ja tez plaski ale jak stoje a jak usiade to oponka jest niestety:-Tygrysku ja też leń jestem-poużywam góra 3-4 dni i później mi się nie chcęNawet z 2 msc temu zamówiłam sobie Elancyl-czy coś takiego na cellulit, bo Pytia go chwaliła i do dzisiaj nawet ani razu go nie użyłam
A co do brzucha to jestem chyba szczęściarą, bo mam płaściutki
![]()
Ostatnia edycja:
no ja tez plaski ale jak stoje ale jak usiade to oponka jest niestety:--
-(
To u mnie oponki brak

tygrysek82
To u mnie oponki brak;-)Zresztą przed ciążą nosiłam np.rozmiar spodni w pasie 28, a teraz 27,więc schudłam
Eeetam i tak wszystkie Grudniówki są PIĘKNE
![]()
heheh dokladnie

nie narzkajcie....52 kg-marzenie
ja nie dosc ze duuuuuzzzzooooooooooooo wiecej to jeszcze ten brzuchol.....![]()
dokładnie, dziewczyny - co ja bym dała za taką wagę

pyciolek87
dokładnie, dziewczyny - co ja bym dała za taką wagęu mnie nadal 92 cm w pasie
nigdy, przenigdy nie czułam się tak jak teraz - jak obrzydliwa, nieatrakcyjna baba :-
-
-( w dupci już odzyskałam dawne wymiary, ale ten brzuch to jest jakiś koszmar. Już nigdy nie będę wyglądała dobrze
:-
no:
ja tez juz trace nadzieje....
najgorsze jest to ze kupilam kiecke na chrzciny ....a sa 16 maja...kupilam rozmiar mniejsza z racji tego iz myslalam ze zleci mi co nie co...

i co teraz wyszlo...

nie mam sie w co ubrac bo tego flaka tam chyba nie wcisne...tzn wcisne ale jak usiade to kiecka peknie w szwach...

ani nic sobie kurde nie wszamie,bo chyba eksploduje i czar mojej sukienki prysnie

KANKIYA
może spróbuj gorsecik założyć albo jakieś gatki ściągające;-)ja tez juz trace nadzieje....
najgorsze jest to ze kupilam kiecke na chrzciny ....a sa 16 maja...kupilam rozmiar mniejsza z racji tego iz myslalam ze zleci mi co nie co...
i co teraz wyszlo...
nie mam sie w co ubrac bo tego flaka tam chyba nie wcisne...tzn wcisne ale jak usiade to kiecka peknie w szwach...
ani nic sobie kurde nie wszamie,bo chyba eksploduje i czar mojej sukienki prysnie![]()
reklama
pyciolek87
taaa a MOj kochany , by mnie w tych gatkach do lozka nie wposcil...