Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DELI w książeczce zdrowia masz na końcu siatki centylowe - na wizytach na pewno Ci zapisywali w książeczce ile mała waży (mi Antka jeszcze nie mierzono) i po prostu sobie nanosisz - 1mc i waga jaka miała wtedy Oli, 2 m-ce i waga z dwóch miesięcy w ten sposób sprawdzisz czy idzie równoDziewczyny czy umiecie się cofnąć wstecz na centylach?
Chciałam sobie stworzyć wykres od dnia urodzenia i nie umiem((((((((
Ojej, jaka kruszynka z Amelci :-)no u nas mierza ale jak miesiac temu bylam to wyszlo babce 56cm(moze cale zle na centymetry przeliczyla) a w domku sami ja zmierzylismy i bylo 59cmpo ubrankach wiem ze 56 to jakos malo wyszlo
![]()
A moja to w sumie niewiadomo;p
Niby nosi 62 ale jedne 62 za małe odłożone a inne 62 przykładane do 68 różnią się może 0,5 cm więc rozmiarówce trudno wierzyć bo nosi też jedno za luźne jeszcze 56 i jedno (dziwny rozmiar) 50 jest na nią dobre![]()