reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Łotpowiedni wątek więc melduję.
Wyniki dobre (ale dla spokojności skonsultuje jeszcze z siostrą koleżanki która pracuje w laboratorium). Z moczem nie teges ale mamy zrobić posiew i zobaczymy.
Mała waży 5700g to znaczy że w ok. 2 tygodnie (w środę minęłoby 2 tyg. równo) przybrała 200g, czyli jakieś 100g na tydzień przypada. Jestem przeszczęśliwa :-D
No i kleik z obiadkami i soczkami działa u nas wzorcowo.

Choć dalej jesteśmy na 3 centylu.
:-( Ale już się z tym pogodziłam.

Łotpowiedni wątek więc melduję.
Wyniki dobre (ale dla spokojności skonsultuje jeszcze z siostrą koleżanki która pracuje w laboratorium). Z moczem nie teges ale mamy zrobić posiew i zobaczymy.
Mała waży 5700g to znaczy że w ok. 2 tygodnie (w środę minęłoby 2 tyg. równo) przybrała 200g, czyli jakieś 100g na tydzień przypada. Jestem przeszczęśliwa :-D
No i kleik z obiadkami i soczkami działa u nas wzorcowo.

Choć dalej jesteśmy na 3 centylu.
:-( Ale już się z tym pogodziłam.

no to super mała przybrała,ciekawe jak bedzie u nas ,my idziemy w czwartek,aż mam gęsią skórke jak pomyśle

przy drugim szczepieniu kazał mi lekarz dawać po dwie 5 dni w tygodniu- to troche dużo, chyba się do niego wybiore zapytać czy dalej tak dawać, dziekuje dziewczyny :)

reklama
Do góry