pscółka i spółka
Fanka BB :)
Dorota - zrobimy pidżama party z prasowaniem ubranek dziecięcych, każda koleżanka wpadnie z żelazkiem i deską i heja Moje ciuszki czekają u teściów, z resztą dopiero co tam wywiezione przez nas i szwagrów
 Moje ciuszki czekają u teściów, z resztą dopiero co tam wywiezione przez nas i szwagrów Czekam tylko na info jaka płeć, to poprzebieram pod tym kątem
 Czekam tylko na info jaka płeć, to poprzebieram pod tym kątem

Moje ciuszki czekają u teściów, z resztą dopiero co tam wywiezione przez nas i szwagrów
 Moje ciuszki czekają u teściów, z resztą dopiero co tam wywiezione przez nas i szwagrów Czekam tylko na info jaka płeć, to poprzebieram pod tym kątem
 Czekam tylko na info jaka płeć, to poprzebieram pod tym kątem

Na basen czy do lekarza ubieramy mu jeszcze pajace rozpinane no i kombinezon jednoczęściowy, co by było szybko - w porównaniu do innych dzieci strasznie niemowlaczkowo to wygląda, ale cóż zrobić, może najbliższe lato coś zmieni...
 Na basen czy do lekarza ubieramy mu jeszcze pajace rozpinane no i kombinezon jednoczęściowy, co by było szybko - w porównaniu do innych dzieci strasznie niemowlaczkowo to wygląda, ale cóż zrobić, może najbliższe lato coś zmieni...